Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Eto'o fyzicky napadol fanúšika pred Štadiónom 974, ospravedlnil sa

Na archívnej snímke Samuel Eto’o. Foto: TASR/AP

K incidentu prišlo bezprostredne po fotení s priaznivcami po osemfinálovom zápase medzi Brazíliou a Kórejskou republikou (4:1).

Dauha 6. decembra (TASR) - Prezident Kamerunskej futbalovej federácie (CAF) Samuel Eto'o sa ospravedlnil za fyzické napadnutie fanúšika pred Štadiónom 974 na MS v Katare. K incidentu prišlo bezprostredne po fotení s priaznivcami po osemfinálovom zápase medzi Brazíliou a Kórejskou republikou (4:1).

Eto'ovu prudkú reakciu mali vyvolať poznámky muža, ktorý ho fotografoval so skupinou ďalších fanúšikov. Krátke video ukazuje, ako ho kopol a zvalil na zem. Medzinárodná futbalová federácia (FIFA), CAF a ani strešný katarský orgán MS incident zatiaľ nekomentovali.

"Dostal som sa do konfliktu s fanúšikom, ktorý bol pravdepodobne z Alžírska. Rád by som sa mu ospravedlnil. Nechal som sa uniesť emóciami a konal som neadekvátne," kajal sa Eto´o.

Niekdajší kanonier Barcelony a Interu Miláno bol na podujatí ako zástupca Kamerunu, ktorý vypadol v základnej fáze, a člen organizačného výboru samotného turnaja. Informácie priniesla agentúra AP.