Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

F1: Tím Alfa Romeo predstavil monopost na novú sezónu

Na snímke fínsky pilot Formuly Kimi Räikkönen na monoposte Alfa Romeo počas prvého tréningu pred nedeľnou Veľkou cenou Bahrajnu F1 na okruhu pri meste Sakhir 27. novembra 2020. Foto: TASR/AP

Švajčiarska stajňu budú reprezentovať v nadchádzajúcom ročníku fínsky veterán Kimi Räikkönen s Talianom Antoniom Giovanazzim, rezervný a zároveň testovací jazdec bude Poliak Robert Kubica.

Varšava 22. februára (TASR) - Tím formuly 1 Alfa Romeo predstavil svoj monopost pre novú sezónu. Model C41 prezentovali vo varšavskom riaditeľstve jedného z hlavných sponzorov spoločnosti PKN Orelen.

Švajčiarska stajňu budú reprezentovať v nadchádzajúcom ročníku fínsky veterán Kimi Räikkönen s Talianom Antoniom Giovanazzim, rezervný a zároveň testovací jazdec bude Poliak Robert Kubica. Tím obsadil v minulej sezóne v pohári konštruktérov ôsme miesto s ôsmimi bodmi. "Chceme sa krok po kroku posunúť do stredu. Vieme, že to bude dlhá cesta, ale pracujeme na postupnom zlepšovaní," citovala agentúra DPA riaditeľa tímu Frederica Vasseura.