Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Fanúšikovia Atletica Madrid vypískali odchádzajúceho Griezmanna

Futbalista Atletica Madrid Antoine Griezmann. Foto: TASR/AP

Okrem 28-ročného Francúza by klub z Madridu malo opustiť niekoľko opôr.

Madrid 18. mája (TASR) - Fanúšikovia futbalistov Atletica Madrid v sobotňajšom zápase záverečného 38. kola španielskej La Ligy na ihrisku Levante (2:2) vypískali Antoinea Griezmanna. Útočník hostí už pred duelom avizoval svoj posezónny odchod z klubu.

Okrem 28-ročného Francúza by klub z Madridu malo opustiť niekoľko opôr. Počas uplynulého víkendu sa v domácom zápase proti Seville rozlúčil kapitán Diego Godin, ktorému klub pred duelom pripravil rozlúčku s fanúšikmi. Práve nečakaný Griezmannov krok rozhneval fanúšikov Atletica. Tí v druhom polčase hromadne bučali na vlastného útočníka.

"Musíme oceniť prácu gladiátorov, ktorí odchádzajú. Ich najväčším odkazom nie sú získané tituly, ale ich oddanosť a láska ku klubu," uviedol na pozápasovej tlačovej konferencii kouč Diego Simeone. Ten zároveň odmietol špekulácie ohľadne ďalších odchodov. Podľa viacerých informácií sú však na odchode z klubu ďalšie opory ako Rodrigo, Felipe Luis či Juanfran. Zverenci Simeoneho sa v aktuálnej sezóne umiestnili na druhej priečke La Ligy. Na vedúcu Barcelonu im chýba 10 bodov, no Katalánci môžu ešte záverečný náskok navýšiť. V nedeľu nastúpia na pôde Eibaru. Informáciu priniesla agentúra AFP.