Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Fanúšikovia Frankfurtu definitívne neuvidia zápas na Arsenale

Hráči Arsenalu oslavujú úvodný gól Joea Willocka (druhý sprava) do bránky Frankfurtu v zápase F-skupiny Eintracht Frankfurt - Arsenal Londýn 1. kola skupinovej fázy Európskej ligy vo Frankfurte 19. septembra 2019. Foto: TASR/AP

Priaznivci Eintrachtu pykajú za správanie počas zápasu Európskej ligy na ihrisku Vitorie Guimaraes, keď vytrhli niekoľko sedadiel v sektore hostí a hodili ich smerom k domácim fanúšikom.

Frankfurt 14. novembra (TASR) - Eintracht Frankfurt neuspel so snahou umožniť svojim fanúšikom navštíviť zápas Európskej ligy UEFA na štadióne Arsenalu Londýn (28. novembra). Etická a disciplinárna komisia Európskej futbalovej únie (UEFA) potvrdila zákaz pre fanúšikov nemeckého klubu navštíviť dva zápasy na ihriskách súperov.

Priaznivci Eintrachtu pykajú za správanie počas zápasu Európskej ligy na ihrisku Vitorie Guimaraes, keď vytrhli niekoľko sedadiel v sektore hostí a hodili ich smerom k domácim fanúšikom. Pre trest už Frankfurt nemal v hľadisku podporu počas zápasu na trávniku Standardu Liége.