Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

FC Barcelona ponúkla Bayernu za Lewandowského 40+5 miliónov eur

Na archívnej snímke z 8. mája 2022 futbalista Bayernu Mníchov Robert Lewandowski máva divákom počas osláv majstrovského titulu po zápase 33. kola nemeckej Bundesligy Bayern Mníchov - VfB Stuttgart v Mníchove. Foto: TASR/AP

Španielske periodikum Sport píše, že ide o poslednú ponuku za 33-ročného kanoniera a Barcelona chce rokovania s mníchovským klubom urýchliť, dohodu by rada uzavrela už v júli.

Barcelona 29. júna (TASR) – Španielsky futbalový klub FC Barcelona zvýšil ponuku za Roberta Lewandowského. Bayernu Mníchov, v ktorom poľský útočník stále pôsobí, ponúkli Katalánci prestupovú čiastku 40 miliónov eur a ďalších 5 miliónov bonusových príplatkov.

Španielske periodikum Sport píše, že ide o poslednú ponuku za 33-ročného kanoniera a Barcelona chce rokovania s mníchovským klubom urýchliť, dohodu by rada uzavrela už v júli. Lewandowského zmluva s nemeckým veľkoklubom platí do 30. júna 2023, hráč však niekoľkokrát vyhlásil, že chce z klubu odísť už tento rok. Výkonný riaditeľ Bayernu Oliver Kahn prestup vylúčil, informuje agentúra DPA.