Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 3. máj 2024Meniny má Galina
< sekcia Šport

FC Barcelona sa prvýkrát predstaví v exhibícii v Austrálii

Futbalisti FC Barcelona sa tešia po góle Ferrana Torresa počas zápasu 29. kola španielskej La Ligy Real Madrid - FC Barcelona na štadióne Santiaga Bernabeua v Madride v nedeľu 20. marca 2022. Foto: TASR/AP

Tento rok ide už o tretí európsky veľkoklub, ktorý potvrdil návštevu Austrálie. Manchester United v júli odohrá v Melbourne zápasy proti anglickému Crystal Palace a domácemu Melbourne Victory.

Sydney 6. apríla (TASR) - Španielsky futbalový klub FC Barcelona sa budúci mesiac prvýkrát predstaví na turné v Austrálii. Vedenie Kataláncov v stredu potvrdilo, že 25. mája odohrá v Sydney exhibičný duel proti výberu All star austrálskej A-League.

Súboj je naplánovaný na osemdesiattisícovom Stadium Australia. "Bude to príležitosť predstaviť klub a jeho hodnoty fanúšikom v tejto krajine," vyjadril sa podľa agentúry AFP marketingový riaditeľ FCB Juli Guiu.

Tento rok ide už o tretí európsky veľkoklub, ktorý potvrdil návštevu Austrálie. Manchester United v júli odohrá v Melbourne zápasy proti anglickému Crystal Palace a domácemu Melbourne Victory. V novembri sa na turnaji štyroch tímov v Austrálii predstaví aj Celtic Glasgow.