Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Šport

FC Liverpool hrozí ďalší maród, Henderson nedohral zápas s Belgickom

Jordan Henderson, archívna snímka. Foto: TASR

Liverpool prežíva zložité obdobie, keď v uplynulých týždňoch prišiel na dlhšie obdobie o Virgila van Dijka, Joea Gomeza a zranený je aj tretí obranca základnej zostavy Alexander Trent-Arnold.

Liverpool 16. novembra (TASR) - Anglický futbalista Jordan Henderson pre zdravotné problémy odohral iba prvý polčas nedeľného zápasu Ligy národov proti Belgicku. Jeho FC Liverpool hrozí, že príde o ďalšieho kľúčového hráča.

Tréner Anglicka Gareth Southgate stiahol Hendersona po prvom polčase, keď sa sťažoval na únavu a slabosť nôh. "Cítil sa vyčerpaný a nemohol pokračovať. Nebol som si istý, či náhodou nejde o svalové zranenie," citoval Southgatea portál ESPN.

Liverpool prežíva zložité obdobie, keď v uplynulých týždňoch prišiel na dlhšie obdobie o Virgila van Dijka, Joea Gomeza a zranený je aj tretí obranca základnej zostavy Alexander Trent-Arnold. Navyše, po reprezentačnom zraze hlási svalové problémy aj ľavý bek Andrew Robertson. Útočník Mohamed Salah mal pozitívny test na koronavírus a stredopoliari Thiago Alcantara a Alex Oxlade-Chamberlain sa zotavujú zo zranenia kolena.