Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Šport

Fischer vyjadril nespokojnosť s načasovaním Kostičovho prestupu

Na archívnej snímke z 5. augusta 2022 tréner Frankfurtu Oliver Glasner a jeho zverenec Filip Kostič počas zápasu 1. kola nemeckej Bundesligy Eintracht Frankfurt - FC Bayern Mníchov vo Frankfurte. Foto: TASR/AP

Pre dokončovanie vzájomnej dohody nebude môcť 29-ročný Srb odohrať finále Superpohára UEFA medzi víťazom Európskej ligy Frankfurtom a šampiónom Ligy majstrov Realom Madrid.

Frankfurt 10. augusta (TASR) - Prezident Eintrachtu Frankfurt Peter Fischer vyjadril nespokojnosť s načasovaním prestupu srbského futbalistu Filipa Kostiča.

Taliansky klub Serie A Juventus Turín pracuje na dokončení transferu. Fischer predovšetkým kritizuje načasovanie prestupu srbského krídelníka. Pre dokončovanie vzájomnej dohody nebude môcť 29-ročný Srb odohrať finále Superpohára UEFA medzi víťazom Európskej ligy Frankfurtom a šampiónom Ligy majstrov Realom Madrid, ktoré bolo na programe v stredu večer.

"Keď máte príležitosť hrať vo finále Superpoháru proti Realu Madrid pred očami ľudí z 500 rôznych krajín a neurobíte to, tak až vtedy je vidieť, ako veľmi je tento biznis skazený. Je mi to naozaj ľúto," citovala Fischera. agentúra DPA