Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

FL: Galád sa stal novým trénerom ViOn-u

Na snímke vľavo nový tréner fortunaligového futbalového klubu FC ViOn Zlaté Moravce Ivan Galád v Zlatých Moravciach 6. októbra 2022. Päťdesiatdeväťročný kouč prevzal tím po Jánovi Kocianovi, ktorý požiadal o uvoľnenie z funkcie pre zdravotné problémy. Foto: TASR - Henrich Mišovič

Bývalý tréner slovenskej reprezentácie do 21 rokov, Nitry či Ružomberka podpísal s klubom zmluvu do konca sezóny.

Zlaté Moravce 6. októbra (TASR) - Novým trénerom fortunaligového futbalového klubu FC ViOn Zlaté Moravce sa stal Ivan Galád. Päťdesiatdeväťročný kouč prevzal tím po Jánovi Kocianovi, ktorý požiadal o uvoľnenie z funkcie pre zdravotné problémy. Klub potvrdil angažovanie Galáda vo štvrtok na svojej oficiálnej facebookovej stránke.

Bývalý tréner slovenskej reprezentácie do 21 rokov, Nitry či Ružomberka podpísal s klubom zmluvu do konca sezóny. ViOn ho predstavil verejnosti oficiálne vo štvrtok, následne viedol prvý tréning mužstva.
Na snímke nový tréner fortunaligového futbalového klubu FC ViOn Zlaté Moravce Ivan Galád v Zlatých Moravciach 6. októbra 2022. Päťdesiatdeväťročný kouč prevzal tím po Jánovi Kocianovi, ktorý požiadal o uvoľnenie z funkcie pre zdravotné problémy.
Foto: TASR - Henrich Mišovič

ViOn figuruje v prebiehajúcom ročníku Fortuna ligy na predposlednom jedenástom mieste tabuľky, od posledného Liptovského Mikuláša ho delia len tri body. Kocian viedol tím od 5. mája tohto roku, keď ešte v závere uplynulej sezóny nahradil na poste Ľuboša Benkovského.