Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Šport

FL: Michalovce angažovali prvého Egypťana v histórii klubu

Na snímke zľava marketingový riaditeľ klubu MFK Zemplín Michalovce Július Kmec, kapitán MFK Zemplín Michalovce Igor Žofčák, hlavný tréner A-mužstva Miroslav Nemec, člen predstavenstva klubu MFK Zemplín Michalovce Ján Sabol a nová posila MFK Zemplín Kubilay Yilmaz počas tlačovej konferencie futbalového klubu MFK Zemplín Michalovce pred začiatkom jarnej časti futbalovej Fortuna ligy 2021/2022 8. februára 2022 v Michalovciach. Foto: TASR - Roman Hanc

Dvadsaťdvaročný stredopoliar prišiel do MFK na hosťovanie do konca aktuálnej sezóny z Viktorie Žižkov, kde je do leta "zapožičaný" z Al Ahly SC.

Michalovce 22. februára (TASR) - V posledný deň prestupového obdobia sa funkcionárom MFK Zemplín Michalovce podarilo angažovať ďalšiu posilu. Premiérovo v histórii michalovského futbalu bude dres klubu obliekať egyptský hráč Mohamed Ahmed, ktorý hráva pod prezývkou Beso.

Dvadsaťdvaročný stredopoliar prišiel do MFK na hosťovanie do konca aktuálnej sezóny z Viktorie Žižkov, kde je do leta "zapožičaný" z Al Ahly SC. Besova zmluva s Michalovčanmi obsahuje aj opciu na prestup. Ofenzívny stredopoliar môže nastupovať na kraji alebo v strede záložnej formácie. K mužstvu trénera Miroslava Nemca sa pripojil v závere minulého týždňa a na drese bude nosiť číslo 74. Informoval oficiálny web fortunaligistu.