Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

FL: Senica priviedla na hosťovanie stopéra Malého z Dunajskej Stredy

Na snímke zľava Matúš Malý (Dunajská Streda) a Mohammed Rharsalla Kadfi (Slovan) v zápase 3. kola nadstavbovej časti Fortuna ligy vo futbale v skupine o titul DAC 1904 Dunajská Streda - ŠK Slovan Bratislava 1. júla 2020 v Dunajskej Strede. Foto: TASR - Jakub Kotian

Devätnásťročný stopér sa k novým spoluhráčom pripojil v úvode zimnej prípravy a zasiahol aj do všetkých troch prípravných zápasov.

Senica 21. januára (TASR) - Účastník futbalovej Fortuna ligy FK Senica získal na ročné hosťovanie Matúša Malého z FC DAC 1904 Dunajská Streda. Devätnásťročný stopér sa k novým spoluhráčom pripojil v úvode zimnej prípravy a zasiahol aj do všetkých troch prípravných zápasov.

"V prvej lige chcem nazbierať čo najviac herného času, Senica mi v tomto smere prišla ako najsympatickejší klub," povedal Malý na oficiálnom webe senického klubu. Záhoráci figurujú na predposlednej jedenástej priečke: "Čo som mohol vidieť v tréningoch, je to, že kvalita mužstva neodzrkadľuje postavenie v tabuľke. Chalani ma v kabíne privítali skvelo. Chcem tu odohrať čo najviac minút a klubu pomôcť k lepšiemu postaveniu v tabuľke."