Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Šport

FL: V novom spote Futbalu v meste hrá Marek Hamšík so synom Lucasom

Na snímke kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Marek Hamšík počas tlačovej konferencie pred kvalifikačnými zápasmi na MS 2022 v Rusku a Chorvátsku 4. októbra 2021 v Senci. Foto: TASR Martin Baumann

Okrem spomenutých turnajov sú na programe aj ďalšie aktivity. Tímy navyše hrajú o ceny v celkovej hodnote až 20.000 eur.

Bratislava 13. apríla (TASR) - V novom reklamnom spote projektu slovenskej futbalovej Fortuna ligy a jej partnerov "Futbal v meste" si zahral hlavný ambasádor Marek Hamšík a jeho mladší syn Lucas.

"Spot symbolizuje detský futbalový sen stať sa profesionálnym futbalistom. Malý futbalista, v tomto prípade syn Mareka Hamšíka Lucas, túži stať sa veľkou futbalovou superstar, podobnou, akou je Marek Hamšík. Spot ukazuje prerod detského sna na realitu a podčiarkuje, že všetko je možné. Mottom celej kampane Futbalu v meste i spotu je veta ´Každý sen sa nejako začína, ten tvoj na futbale v meste,´ ktorú v závere nahovorí Marek Hamšík," informovala Únia ligových klubov (ÚLK) prostredníctvom tlačovej správy.

Futbal v meste je v poradí už tretí ročník série futbalových turnajov v šiestich mestách na Slovensku (Bratislava, Nitra Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov). Hlavnou časťou projektu je turnaj detí do 11 rokov, na ktorý môžu futbalové družstvá alebo školy registrovať svoje tímy do 11 rokov (chlapci a dievčatá narodení 2011 a neskôr). Najskôr sa v mestách rozohrajú semifinálové turnaje, z ktorých 16 najlepších tímov postúpi do celoslovenského finále, ktoré je na programe na konci augusta v Bratislave pri Eurovea.

Okrem spomenutých turnajov sú na programe aj ďalšie aktivity. Tímy navyše hrajú o ceny v celkovej hodnote až 20.000 eur. Všetky informácie a registrácie sú dostupné na www.futbalvmeste.sk. Generálnym partnerom projektu je o.z. BILLA ľuďom, hlavnými partnermi sú BILLA, VOYO a R-Gol.com.

program 3. ročníka projektu Futbal v meste:



30. apríla – Bratislava (Eurovea)
7. mája – Prešov (Námestie legionárov, divadlo Jonáša Záborského)
28. mája – Nitra (Svätoplukovo námestie)
4. júna – Košice (OC Aupark)
11. júna – Žilina (Hlinkovo námestie)
18. júna – Banská Bystrica (OC Terminal)
august 2022 – finále (Bratislava, Eurovea)