Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

FORTUNA LIGA: Gamboš prvou letnou posilou FC ViOn Zlaté Moravce

Radosť Martina Gamboša zo Slovenska po góle v kvalifikačnom futbalovom zápase 2. skupiny na ME 2021 do 21 rokov Slovensko - Gruzínsko 18. novembra 2019 v Nitre. Foto: TASR Henrich Mišovič

Gamboš naposledy obliekal dres FK Senica. Na Záhorie sa dostal výmenou na trase Žilina – Senica za Tentona Yenneho.

Zlaté Moravce 16. júna (TASR) - Prvou letnou posilou futbalového fortunaligistu FC ViOn Zlaté Moravce sa stal stredopoliar Martin Gamboš. Vedenie klubu sa s bývalým slovenským mládežníckym reprezentantom dohodlo na dvojročnom kontrakte.

Gamboš naposledy obliekal dres FK Senica. Na Záhorie sa dostal výmenou na trase Žilina – Senica za Tentona Yenneho. Dres Seničanov obliekal polovicu uplynulej sezóny, počas ktorej odohral trinásť zápasov.

"Priznám sa, že je veľmi ťažké hrať pod enormným tlakom, čo bolo vidieť na ihrisku, ale i mimo neho. Každopádne, angažmán v Senici vnímam ako cennú skúsenosť do ďalšej kariéry,“ uviedol Gamboš v tlačovej správe.

Historicky najúspešnejšia sezóna ViOn-u jeho očiam neunikla. „Mužstvo bolo úplne zaslúžene v prvej šestke. Rád by som prispel k tomu, aby sa ViOn aj v novej sezóne prebojoval do skupiny o titul a skončil podobne ako minulom ročníku, ak nie aj lepšie,“ dodal Gamboš.