Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Šport

FORTUNA LIGA: Lamkel Zé opúšťa DAC Dunajská Streda

Futbalista DAC Dunajská Streda Didier Lamkel Zé (vpravo) a hráč Michaloviec Wisom Kanu bojujú o loptu v zápase 12. kola Fortuna ligy FC DAC 1904 Dunajská Streda - MFK Zemplín Michalovce v Dunajskej Strede v nedeľu 24. októbra 2021. Foto: TASR - Edmund Örzsik

Lamkel Zé nastúpil za tím zo Žitného ostrova na sedem stretnutí Fortuna ligy, jeden štart si pripísal aj v Slovnaft Cupe.

Dunajská Streda 13. januára (TASR) - Futbalový klub DAC 1904 Dunajská Streda po vzájomnej dohode ukončil spoluprácu s Didierom Lamkel Zé. Dvadsaťpäťročný Kamerunčan prišiel do DAC vlani v septembri z belgického Royalu Antverpy na hosťovanie, ktoré pôvodne platilo do konca aktuálnej sezóny. Informoval o tom oficiálny web DAC.

Lamkel Zé nastúpil za tím zo Žitného ostrova na sedem stretnutí Fortuna ligy, jeden štart si pripísal aj v Slovnaft Cupe. Zaznamenal v nich dva góly a tri asistencie. "Hráč verejne a pri rôznych príležitostiach vyjadril svoje želanie opustiť klub. Chceli sme ukončiť špekulácie a toto riešenie považujeme za najlepšie pre všetky zúčastnené strany. Nechceme byť klubom druhej voľby, ktorí hráči využívajú len vo svoj prospech," komentoval ukončenie spolupráce s Lamkelom Zé športový riaditeľ DAC-u Jan Van Daele.