Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Šport

FORTUNA LIGA: Ristovski vystuží ofenzívu Spartaka Trnava

Milan Ristovski, archívna snímka. Foto: TASR Henrich Mišovič

Ristovski je odchovanec Rabotnički Skopje a prešiel všetkými mládežníckymi reprezentáciami svojej krajiny, za ktoré odohral celkovo 21 zápasov.

Trnava 27. januára (TASR) - Macedónsky futbalista Milan Ristovski prichádza z chorvátskeho klubu NK Rijeka na hosťovanie do Spartaka Trnava. Dvadsaťdvaročný útočník si v minulej sezóne obliekal dres Nitry a v jarnej časti ročníka 2020/2021 sa tak opäť objaví na fortunaligových trávnikoch.

Ristovski je odchovanec Rabotnički Skopje a prešiel všetkými mládežníckymi reprezentáciami svojej krajiny, za ktoré odohral celkovo 21 zápasov. Za macedónsku dvadsaťjednotku štyrikrát skóroval. Ako 19-ročného ho získala Rijeka, no väčšinu času strávil na hosťovaniach. V minulej sezóne zažiaril v Nitre, kde v 32 zápasoch nastrieľal 15 gólov.

"Po úspešnej sezóne si ho Rijeka stiahla, no pre zranenie členka počas jesene veľa zápasov nestihol odohrať. Ristovski je už v poriadku a v Trnave sa bude chcieť dostať do starej streleckej formy. V jeho prípade ide o hosťovanie do konca aktuálnej sezóny s možnosťou uplatnenia opcie na trvalý prestup," informoval oficiálny web Spartaka.