Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Šport

FORTUNA LIGA: Senica nadviazala spoluprácu s Besiktasom Istanbul

Na snímke vpravo tréner Senice Anton Šoltis počas prvého tréningu v zimnej príprave pred štartom jarnej časti Fortuna ligy v Senici vo štvrtok 7. januára 2021. Foto: TASR - Lukáš Grinaj

Okrem neho sa rokovania zúčastnil aj viceprezident Besiktas Istanbul Emre Kocadag a ďalší predstavitelia klubu - Kemal Erdogan a Firat Fidan.

Senica 25. januára (TASR) - Vedenie slovenského futbalového fortunaligistu FK Senica absolvovalo úvodné stretnutie s predstaviteľmi tureckého klubu Besiktas Istanbul. Do hlavného mesta Turecka výprava Seničanov odletela v nedeľu v zložení Oldřich Duda (majiteľ a prezident klubu), Filip Holec (športový riaditeľ klubu), Peter Hasoň (spolumajiteľ klubu) a Juraj Piroska (kapitán A-mužstva).

Hlavným účelom cesty je rokovanie o možnej spolupráci s tureckým veľkoklubom. Na úvodnom stretnutí s predstaviteľmi FK Senica nechýbal prezident Besiktas Istanbul Ahmet Nur Çebi, ktorý je zároveň iniciátorom tohto stretnutia. Okrem neho sa rokovania zúčastnil aj viceprezident Besiktas Istanbul Emre Kocadag a ďalší predstavitelia klubu - Kemal Erdogan a Firat Fidan.

"Včera sme absolvovali úvodne stretnutie s predstaviteľmi Besiktasu Istanbul na pôde nového štadiónu Vodafone Park. Veľmi si ceníme pozvanie od takého významného klubu, akým Besiktas je. Na úvodnom stretnutí sme si načrtli možnosti spolupráce čo sa týka hráčskych výmen, spolupráce medzi akadémiami v rámci trénerských stáží alebo možnosti prípravných kempov a prípravných zápasov. Dnes absolvujeme prehliadku akadémie a v priebehu týchto dní dotiahneme spoluprácu s Besiktasom aj formálne tak, aby sme mohli oficiálne začať spolupracovať ako dva partnerské kluby," citoval oficiálny web Záhorákov športového riaditeľa Holeca.