Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

FORTUNA LIGA: Trnava absolvuje v zimnej príprave turnaj na Malte

Na snímke zľava stopéri Trnavy Martin Škrtel a Sebastián Kóša počas zápasu 8. kola futbalovej Fortuna ligy medzi FC Spartak Trnava - ŠKF Sereď. Foto: TASR Lukáš Grinaj

Generálkou na ligu bude atraktívny prípravný zápas s Austriou Viedeň, ktorý sa v rakúskom hlavnom meste uskutoční 5. februára.

Trnava 30. septembra (TASR) - Jesenná časť Fortuna ligy je v plnom prúde, futbalisti Spartaka Trnava však už v značnom predstihu poznajú program zimnej prípravy. Prvýkrát sa po sviatkoch stretnú 7. januára na úvodnom tréningu, informoval klubový web.

"Začneme účasťou v Zimnej Tipsport lige, v ktorej obhajujeme celkové prvenstvo z minulej sezóny. Tentoraz sa nebude hrať základná skupina v Trnave, ale s najväčšou pravdepodobnosťou v Senci. Zloženie skupín ešte nie je známe. Tri zápasy v skupinách budú musieť odohrať zverenci Michala Gašparíka do 17. januára, lebo potom odlietajú na Tipsport Malta cup. Na rozdiel od minulého roka by sa tento rok malo na Malte zúčastniť až šesť mužstiev, okrem Spartaka aj z Česka, Rakúska a Dánska. Hrať sa bude v dvoch skupinách po troch a o konečné umiestnenie. Z Malty sa výprava vráti 26. januára," uvádza web fcspartaktrnava.com.

Generálkou na ligu bude atraktívny prípravný zápas s Austriou Viedeň, ktorý sa v rakúskom hlavnom meste uskutoční 5. februára. O týždeň neskôr sa už začne jarná časť Fortuna ligy, Spartak v prvom zápase privíta Dunajskú Stredu.