Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 6. máj 2024Meniny má Hermína
< sekcia Šport

Neymar možno nenastúpi proti Bolívii, trápi ho chrbát

Na snímke brazílsky útočník PSG Neymar. Foto: TASR/AP

Ak by dvadsaťosemročný útočník PSG nemohol nastúpiť, v zostave ho nahradí ofenzívny stredopoliar Everton Ribeiro z Flamenga.

Sao Paulo 8. októbra (TASR) - Brazílsky futbalový útočník Neymar má opäť problémy s chrbtom a je otázne, či nastúpi v úvodnom zápase juhoamerickej kvalifikácie na MS proti Bolívii, ktorý je na programe už v noci na sobotu.

"Je to zdravotný problém, ktorý nie je úplne doriešený," uviedol tréner Tite s tým, že Neymarove problémy sa ozvali pred stredajším tréningom. "Dnes je na tom lepšie ako včera, uvidíme, ako zareaguje zajtra," povedal tímový doktor Rodrigo Lasmar.

Ak by dvadsaťosemročný útočník PSG nemohol nastúpiť, v zostave ho nahradí ofenzívny stredopoliar Everton Ribeiro z Flamenga.

Neymara vyradili zranenia z väčšiny nedávnych zápasov Brazílie. Z posledných šestnástich nastúpil len v piatich, pričom sa v dvoch z nich zranil - v júni proti Kataru a v októbri proti Nigérii. Pre prvé zranenie musel vynechať turnaj Copa America, ktorý Brazília na domácej pôde vyhrala. Informovala agentúra AFP.