Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 3. máj 2024Meniny má Galina
< sekcia Šport

Atalanta Bergamo vyhrala pätnásty zápas za sebou

Futbalista Duvan Zapata (vpravo) z Atalanty sa teší z gólu počas zápasu 34. kola talianskej futbalovej Serie A Verona - Atalanta 18. júla 2020 vo Verone. Foto: TASR/AP

Atalanta je na druhom mieste o šesť bodov za Juventusom Turín, ktorý má však zápas k dobru. Inter Miláno je tretí o dva body, no tiež odohral o jeden duel menej.

Rím 21. júla (TASR) – Futbalisti Atalanty Bergamo zvíťazili dnešnom domácom stretnutí 35. kola najvyššej talianskej súťaže nad Bolognou 1:0. Rozhodujúci gól strelil po zmene strán striedajúci Luis Muriel. Duel sa predčasne skončil pre domáceho trénera Giana Piera Gasperiniho, ktorého hlavný rozhodca vylúčil už v prvom polčase.

Atalanta natiahla v lige sériu bez prehry na pätnásť zápasov a v tabuľke je na druhom mieste o šesť bodov za Juventusom Turín, ktorý má však zápas k dobru. Inter Miláno je tretí o dva body, no tiež odohral o jeden duel menej.

Hráči AC Miláno natiahli šnúru bez prehry na deväť zápasov, keď triumfovali v Sassuole 2:1. O oba zásahy sa postaral švédsky kanonier Zlatan Ibrahimovič. V domácom drese odohral prvý polčas slovenský krídelník Lukáš Haraslín. Milánčania sa v ligovej tabuľke posunuli na priebežnú piatu priečku.



Serie A - 35. kolo:


Sassuolo - AC Miláno 1:2 (1:2)

Góly: 42. Caputo (z 11 m) - 19. a 45.+2 Ibrahimovič, ČK: 45.+7 Bourabia (Sassuolo) po druhej ŽK

/L. Haraslín odohral za domácich prvý polčas/

Atalanta Bergamo – FC Bologna 1:0 (0:0)

Gól: 63. Muriel