Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Aubameyang nepredĺžil zmluvu s Arsenalom, do hry vstúpila Barcelona

Na snímke francúzsky útočník Arsenalu Pierre-Emerick Aubameyang oslavuje svoj vyrovnávajúci gól v 58. minúte v zápase 7. kola anglickej Premier League vo futbale Manchester United - Arsenal Londýn (1:1) v pondelok 30. septembra 2019. FOTO TASR/AP Foto: TASR

Arsenal začal rokovania o predĺžení zmluvy s útočníkom na začiatku sezóny. Aubameyang sa však rozhodol čakať na ponuky z iných klubov.

Londýn 21. novembra (TASR) - Futbalista Pierre-Emerick Aubameyang z Arsenalu Londýn nemá v úmysle predĺžiť s klubom zmluvu, pretože sa o neho zaujíma FC Barcelona. Informoval o tom portál sport-english.com.

Útočník z Gabonu nepodpísal novú zmluvu s Arsenalom a podľa portálu sa rozhodne až po tom, ako zistí, aké vážne sú zámery Španielov. Súčasná zmluva Aubameyanga s "kanoniermi" platí do leta 2021. Arsenal začal rokovania o predĺžení zmluvy s útočníkom na začiatku sezóny. Aubameyang sa však rozhodol čakať na ponuky z iných klubov. Oficiálna verzia bola, že hráč chce mať istotu, že klub bude v budúcej sezóne v Lige majstrov.