Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 5. máj 2024Meniny má Lesia a Lesana
< sekcia Šport

Borussia Mönchengladbach do konca sezóny bez Thurama a Pleu

Na snímke futbalista Marcus Thuram (vpravo) z Mönchengladbachu a Christopher Trimmel z Unionu, archívne foto. Foto: TASR/AP

Thuram utrpel v dueli proti Bayernu Mníchov (1:2) zranenie členka. Plea má problémy s boľavým ramenom a svalovým zranením.

Mönchengladbach 19. júna (TASR) - Borussii Mönchengladbach budú až do konca sezóny nemeckej futbalovej Bundesligy chýbať francúzski útočníci Marcus Thuram a Alassane Plea.

Pre trénera Marca Roseho to nie sú dobré správy. Borussia stále bojuje o miestenku do Ligy majstrov 2020/2021, aktuálne je v tabuľke dve kolá pred koncom na piatom mieste a na štvrtý Bayer Leverkusen stráca bod.

Thuram utrpel v dueli proti Bayernu Mníchov (1:2) zranenie členka. Plea má problémy s boľavým ramenom a svalovým zranením. Obaja v tejto sezóne strelili desať gólov. "Marcus má po sezóne. V jeho prípade uvažujeme o operácii. Nepravdepodobný je aj návrat Pleu v posledných dvoch zápasoch v Paderborne a s Herthou Berlín," citovala Roseho agentúra DPA. V Borussii pôsobí aj slovenský reprezentačný stredopoliar László Bénes.