Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Dortmund nechce prísť o Sancha, ale už má v pláne jeho náhradu

Na snímke Jadon Sancho. Foto: TASR/AP

Sancho dostáva vo vestfálskom klube veľa priestoru a dôveru spláca výbornými výkonmi.

Dortmund 9. júla (TASR) - Nemecký futbalový klub Borussia Dortmund už má pripravený záložný plán pre prípad, že v lete príde o anglického reprezentanta Jadona Sancha. O dvadsaťročného hráča sa stále intenzívne zaujímajú Real Madrid, FC Barcelona, FC Liverpool, Manchester United či Chelsea Londýn.

Podľa informácie agentúry AFP už BVB rozhodil siete na ulovenie adekvátnej náhrady, vedenie ale odmietlo spresniť konkrétne mená. "Ak by Jadon predsa len v lete odišiel, budeme sa musieť pozrieť na prestupový trh a hľadať adekvátnu náhradu do ofenzívy. Určite sú tam jeden či dvaja hráči, ktorých sledujeme," povedal športový riaditeľ "žlto-čiernych" Michael Zorc.

Sancho dostáva vo vestfálskom klube veľa priestoru a dôveru spláca výbornými výkonmi. V uplynulej sezóne dal 17 ligových gólov. Verdikt, či odíde alebo zostane, sa očakáva koncom augusta. V anglickej reprezentácii krídelník odohral 11 zápasov, strelil dva góly a na ďalšie štyri prihral. Dortmund ho nemá v pláne uvoľniť, jeho cenu stanovil na 100 miliónov eur.