Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Šport

Dortmund ráta v sobotu už aj s Haalandom

Hráč Dortmundu Erling Haaland(vpredu) bojuje o loptu s Danielom Caligiuriuom (vľavo) a Jeanom-Clairom Todibom (vpravo) zo Schalke počas futbalového zápasu nemeckej Bundesligy Borussia Dortmund - Schalke 04 v Dortmunde 16. mája 2020. Foto: TASR/AP

Koučovi druhého tímu bundesligovej tabuľky však stále nie je k dispozícii kapitán Marco Reus, ktorý pre zranenie absentuje od februára.

Dortmund 11. júna (TASR) - Borussia Dortmund môže v sobotnom stretnutí najvyššej nemeckej futbalovej súťaže na pôde Fortuny Düsseldorf (15.30 h) rátať aj s Erlingom Brautom Haalandom. Nórsky útočník vynechal predchádzajúce dva zápasy proti Paderbornu (6:1) a Herthe Berlín (1:0) pre modrinu v oblasti kolena.

"Do tréningového procesu sa vrátil v stredu a všetko ide veľmi dobre," povedal vo štvrtok tréner Lucien Favre pre agentúru DPA. Koučovi druhého tímu bundesligovej tabuľky však stále nie je k dispozícii kapitán Marco Reus, ktorý pre zranenie absentuje od februára: "Dúfame, že ho v akcii uvidíme ešte v tejto sezóne."