Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Šport

Duel Karvinej a Sparty budú sprevádzať zvýšené bezpečnostné opatrenia

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

Sparta Praha v kádri aj so slovenskými obrancami Dávidom Hanckom a Lukášom Štetinom je aktuálne v tabuľke až na 9. mieste.

Karviná 29. mája (TASR) – Duel najvyššej českej futbalovej súťaže medzi MFK Karviná a Spartou Praha sa v nedeľu odohrá podľa plánu, no za zvýšených bezpečnostných opatrení. Dôvodom je situácia v Dole Darkov, kde zistili viacero prípadov nakazenia sa koronavírusom.

Na zápase bude môcť byť bližšie nešpecifikovaný minimálny počet osôb. "Hrať sa bude v súlade s rozhodnutím Krajskej hygienickej stanice," oznámil hovorca Ligovej futbalovej asociácie Štěpán Hanuš podľa idnes.cz. "Je jasné, že zápas prebehne v inom režime, než na aký sú hráči zvyknutí. Sme v kontakte s Karvinou a LFA, aby sme mohli prispieť k dôstojnému aranžmánu stretnutia," zverejnil hovorca Sparty Praha Ondřej Kasík.

Sparta Praha v kádri aj so slovenskými obrancami Dávidom Hanckom a Lukášom Štetinom je aktuálne v tabuľke až na 9. mieste. Karvinej, v ktorej drese pôsobia Slováci Matúš Čonka, Martin Bukata, Dávid Guba a Marek Janečka, patrí 13. miesto.