Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Šport

Ďuriš podpísal zmluvu s Omoniou Nikózia

Na snímke slovenský futbalový reprezentant Michal Ďuriš počas tlačovej konferencie pred kvalifikačnými zápasmi o postup na ME 2020 s Chorvátskom (06. septembra 2019 v Trnave) a Maďarskom (09. septembra 2019 v Budapešti) v Šamoríne 1. septembra 2019. Foto: TASR/Dano Veselský

Bývalý útočník českej Viktorie Plzeň či ruského Orenburgu odohral za Famagustu 67 zápasov, v ktorých nastrieľal 27 gólov.

Nikózia 3. augusta (TASR) - Slovenský futbalový reprezentant Michal Ďuriš bude v novej sezóne pokračovať v kariére opäť na Cypre, kde Anorthosis Famagusta vymenil za Omoniu Nikózia. S vedením účastníka najvyššej cyperskej súťaže sa dohodol na ročnej zmluve.

Omonia je 20-násobný majster krajiny a 32-ročný Ďuriš privítal, že zostane na Cypre. "Mám za sebou náročné obdobie, keď som ukončil zmluvu v Anorthosise. Čakal som na ponuky, boli aj zo zahraničia. Potom prišla Omonia, rokovala so mnou veľmi seriózne a som rád, že sa to podarilo," povedal slovenský útočník v rozhovore pre klubový web a dodal: "Vzal som si pár dní na rozmyslenie, čo je najlepšie pre mňa a moju rodinu. Rozhodli sme sa, že najlepšie pre moju kariéru bude pokračovať na Cypre."

Bývalý útočník českej Viktorie Plzeň či ruského Orenburgu odohral za Famagustu 67 zápasov, v ktorých nastrieľal 27 gólov. V minulosti pôsobil aj v Dukle Banská Bystrica a Mladej Boleslavi.