Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 25. máj 2024Meniny má Urban
< sekcia Šport

VIDEO: Pozrite sa, ako povestný masér Poustka burcuje Čechov

Český masér Eduard Poustka burcuje kabínu. Foto: Youtbue/FB

„Hoši, ze sopečného Islandu se k nám valila správa, že jejich hoši na nás jsou nažhavěni jak láva,“ rýmoval Eda Poustka a bavil svojich futbalových „hochov“ po ostatnom víťazstve českého tímu.

Bratislava 17. novembra (Teraz.sk) – Masér českej futbalovej reprezentácie Eduard Poustka je povestný „burcovač“ kabíny českej futbalovej reprezentácie. Svojimi pokrikmi pravidelne po úspešných zápasoch reprezentácie našich susedov štartuje oslavy v šatni. Česi si to teraz užívajú požehnane. Kvalifikáciou na EURO 2016 prechádzajú, podobne ako Slováci, bez straty kvetinky. S 12 bodmi zo štyroch zápasov tiež trónia na čele tabuľky skupiny. Ani po nedeľnej, tak trochu šťastnej výhre nad Islanďanmi, nezostal Poustka svojej povesti nič dlžný.

Vystúpenie Edu Poustku v šatni po zápase ČR-Island:





Írečitý český masér si už vopred pripravil oslavnú báseň pre svojich futbalových „hochov“, ale v návale eufórie z ďalšieho trojbodového zásahu, sa najprv poplietol. Potom sa už naplno rozbehol ako Fráňa Šrámek.

„Hoši, ze sopečného Islandu se k nám valila správa,
že jejich hoši na nás jsou nažhavěni jak láva.
To voni ovšem nevědeli,
že my jsme Češi plní síly,
a že tu jejich lávu,
schladíme jak žáhu.
Hoši, dvanáct bodú máme doma,
a to nikdo nečekal.
Proto hoši děkujeme,
A hrajte takhle pořád dál.


A to mali jeho „hoši“ v zápase s Islandňanmi šťastie, resp. súper obrovskú smolu. V 61. minúte išli Česi do vedenia, keď si strelil veľmi nešťastný vlastný gól Hannes Halldorsson, ktorý si zrazil do siete prudkú prihrávku Plašila.

Masér Eda Poustka v ostatnom čase naberá v burcovaní českej šatne prax. Toto predviedol po zápase s Tureckom. "Hoši – v Holandsku, to byla pecka. My však těšili se do Turecka ...“

Oslavy Edu Poustku po zápase Čechov s Tureckom:





A ešte jedna ukážka – takto masér začal oslavu po víťazstve nad Holanskom. „Přijeli sem Holanďani, chtěli nám vzít body, tak jsme jim je vzali my a teď jdem do hospody!"

Burcovanie Poustku po zápase Česka s Holandskom:





Nikdy nechýba ani pokrik „Ciki-cak, ciki-caka, hej, hej, hej,“ dobre známy slovenským hokejovým reprezentantom. V našej futbalovej reprezentácii „mobilizanta“ maséra ani nepotrebujú, hráči si vystačia sami.

Slovenskí futbalisti sa takto radovali v šatni po zápase s Macedónskom, pozrite si video.

Naši reprezentanti počas víťazného návratu z Bieloruska spievali v lietadle a bavili aj letušku, pozrite si video.