Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 19. máj 2024Meniny má Gertrúda
< sekcia Šport

Eibar remizoval s Valenciou, v závere mohli oba tímy rozhodnúť

Ilustračné foto. Foto: TASR - Marko Erd

V dramatickom závere si oba tímy vypracovali šance rozhodnúť duel, ale ani jeden ich nevyužil.

Madrid 8. decembra (TASR) – Futbalisti Valencie pokračujú v novej sezóne španielskej La Ligy v nevýrazných výkonoch. V zápase 12. kola len remizovali na ihrisku Eibaru 0:0 a patrí im 13. miesto v tabuľke, ich pondelňajší súper figuruje o dve priečky vyššie.

V dramatickom závere si oba tímy vypracovali šance rozhodnúť duel, ale ani jeden ich nevyužil. Dve tutovky mal domáci Sergi Enrich, ktorý najprv trafil vo výbornej pozícii len do stredu bránky a v 90. minúte po rohu hlavou do tyčky.

Chvíľku predtým skončil na bránkovej konštrukcii aj priamy kop stredopoliara Eibaru Bryana Gila. V záverečných sekundách sa zaskvel brankár domácich Marko Dmitrovič, keď nohou zlikvidoval gólovú strelu Kevina Gameira.

„Sme radi, že sme nedostali gól, ale na druhej strane sme nešťastní, že sme nepremenili tú záverečnú šancu a nevyhrali sme tento zápas," uviedol po stretnutí brankár Valencie Jaume Domenech. „Chceli sme z tohto duelu viac, pretože sme mali šance na to, aby sme ho vyhrali, no nedokázali sme ich premeniť," citovala agentúra dpa Dmitroviča.

Sumár:

SD Eibar - FC Valencia 0:0