Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

Slovan už predal na odvetu s Olympiakosom takmer 12.000 vstupeniek

Na snímke vpravo André Green a vľavo David Hrnčár (obaja Slovan). Foto: FOTO TASR - Pavel Neubauer

Slovan spustil už v piatok online predaj vstupeniek na domácu odvetu. Od pondelka je súbežne spustený aj predaj na pokladniciach štadióna Tehelné pole.

Bratislava 8. augusta (TASR) - ŠK Slovan Bratislava už predal na štvrtkovú odvetu 3. predkola futbalovej Európskej ligy s Olympiakosom Pireus (20.30 h) takmer 12.000 vstupeniek. Hráči úradujúceho slovenského majstra remizovali v Grécku 1:1 a v domácom prostredí zabojujú o postup do play off.

"Čaká nás ťažký súper, ktorý v prvom zápase nebol v takej pohode ako pred rokom. V odvete to však možno bude o to ťažšie. Rád by som pozval ľudí, aby nás prišli podporiť. Na zápase s Ferencvárosom boli vynikajúci, žiaľ, s nešťastným koncom. Dáme do toho všetko a budeme bojovať o postup," povedal tréner Vladimír Weiss st. na tlačovej konferencii po nedeľňajšom fortunaligovom súboji so Skalicou, v ktorom sa "belasí" naladili víťazstvom 3:0.

Slovan spustil už v piatok online predaj vstupeniek na domácu odvetu. Od pondelka je súbežne spustený aj predaj na pokladniciach štadióna Tehelné pole. Už cez víkend klub evidoval veľký záujem o vstupenky. "V tejto chvíli sa blížime k počtu 12.000 vstupeniek. V tomto počte sú zahrnuté predané vstupenky, ktorých je niečo cez 10.000, a taktiež bezplatné vstupenky pre deti do 14 rokov do C-sektora. Tešíme sa, ako rýchlo fanúšikovia zareagovali a prakticky hneď po spustení predaja začali postupne vypredávať Tehelné pole. Ak tento trend vydrží, budeme môcť podobne ako naposledy ohlásiť vypredané hľadisko. Aj preto odporúčame fanúšikom, aby neváhali. Vstupenky sa rýchlo míňajú," povedal marketingový riaditeľ klubu Tomáš Straka v tlačovej správe.