Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Šport

Ibrahimovič mal pozitívny test na koronavírus a je v domácej karanténe

Na snímke švédsky útočník Milána Zlatan Ibrahimovič oslavuje gól v zápase 1. kola talianskej Serie A vo futbale AC Miláno - Bologna. Foto: TASR/AP

Tridsaťosemročný švédsky kanonier strávi v karanténe štrnásť dní a vynechá štvrtkový duel 3. predkola EL s nórskym Bodö/Glimt i ligové stretnutia proti nováčikom Crotone a Spezia.

Rím 24. septembra (TASR) - Švédsky futbalový útočník Zlatan Ibrahimovič mal pozitívny test na nový koronavírus a svojmu klubu AC Miláno bude chýbať vo štvrtkovom zápase Európskej ligy a dvoch dueloch Serie A.

Ibrahimovič nastúpil do domácej izolácie deň po tom, čo mal pozitívny výsledok hráč rezervy Leo Duarte. "Všetci ostatí členovia mužstva a realizačného tímu mali negatívne výsledky," uviedol klub.

Tridsaťosemročný švédsky kanonier strávi v karanténe štrnásť dní a vynechá štvrtkový duel 3. predkola EL s nórskym Bodö/Glimt i ligové stretnutia proti nováčikom Crotone a Spezia. Informovala agentúra DPA.

"Rossoneri"
potvrdili pozitívny test aj v oficiálnom komuniké: "Klub informoval všetky úrady a hráč išiel okamžite do domácej karantény. Všetci ostatní hráči aj členovia realizačného tímu mali testy negatívne." Na sociálnej sieti informáciu komentoval tradične svojským spôsobom aj "Ibra": "Včera som mal na Covid negatívny test, dnes pozitívny. Nemám vôbec žiadne symptómy. Covid mal odvahu vyzvať ma. Zlý nápad."