Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Šport

FA vyšetrí incident zo záveru zápasu Liverpoolu s Newcastleom

Hráč Liverpoolu Fabio Carvalho(uprostred) oslavuje so spoluhráčmi po tom, ako strelil druhý gól vo futbalovom zápase anglickej ligy Premier League FC Liverpool - Newcastle United v Liverpooli 31. augusta 2022. Foto: TASR/AP

Anglická futbalová asociácia (FA) bude analyzovať videozáznam celej situácie i správu od hlavného rozhodcu Andreho Marrinera, ktorý pôvodne signalizoval päťminútové nadstavenie.

Londýn 1. septembra (TASR) - Anglická futbalová asociácia (FA) vyšetrí incident zo záveru stredajšieho zápasu Premier League medzi FC Liverpool a Newcastlom United (2:1). Jeden z členov realizačného tímu hostí totiž údajne hodil fľašu smerom k domácej lavičke, keď neuniesol víťazný gól Fabia Carvalha v ôsmej minúte nadstaveného času.

FA bude analyzovať videozáznam celej situácie i správu od hlavného rozhodcu Andreho Marrinera, ktorý pôvodne signalizoval päťminútové nadstavenie. Viacerých hráčov vrátane brankára Newcastlu Nicka Popea však ošetrovali a tak sa hralo dlhšie. Carvalho sa presadil po rohovom kope a zariadil prvú prehru Newcastlu v sezóne. Informovala o tom agentúra AFP.