Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Šport

Chelsea vyhrala na Anfielde, Evertonu vystrieľal body Richarlison

Hráč Liverpoolu Curtis Jones(uprostred) bojuje o loptu s N'Golom Kanteom (vľavo) a Cesarom Azpilicuetom z Chelsea v zápase predohrávky 29. kola anglickej ligy Premier League FC Liverpool - FC Chelsea v Liverpooli 4. marca 2021. Foto: TASR/AP

Obhajca stratil ďalšie cenné body v boji o Ligu majstrov a je siedmy, "The Blues" sú na štvrtom mieste. O triumfe hostí rozhodol v závere prvého polčasu Mason Mount technickou strelou k ľavej tyčke.

Londýn 5. marca (TASR) - Futbalisti FC Liverpool prehrali vo štvrtkovej predohrávke 29. kola Premier League na Anfielde s Chelsea Londýn. Obhajca stratil ďalšie cenné body v boji o Ligu majstrov a je siedmy, "The Blues" sú na štvrtom mieste.

O triumfe hostí rozhodol v závere prvého polčasu Mason Mount technickou strelou k ľavej tyčke. Nemecký kouč Chelsea Thomas Tuchel natiahol so svojimi zverencami sériu bez prehry vo všetkých súťažiach už na jedenásť zápasov. Liverpool v lige prehral už ôsmykrát a obhajoba titulu je už nereálna.

Everton zvíťazil taktiež zásluhou jediného zásahu na ihrisku West Bromwichu Albion v predohrávke 29. kola. Víťazný gól strelil v 65. minúte Richarlison po rohovom kope. Everton zvíťazil v treťom stretnutí za sebou a je v hre o účasť v Lige majstrov.

Premier League - 29. kolo:



West Bromwich Albion - FC Everton 0:1 (0:0)
Gól: 65. Richarlison

FC Liverpool - Chelsea Londýn 0:1 (0:1)
Gól: 42. Mount