Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

FORTUNA LIGA: Francúz Marie bude hrať za Senicu

Na snímke zľava kapitán Senice Joss Moudoumbou Didiba, hráč Serede Dino Špehar a hráč Senice Kristián Lukáčik počas zápasu 1. kola nadstavby Fortuna ligy o záchranu medzi FK Senica - ŠKF iClinic Sereď v sobotu 13. júna 2020 v Senici. Foto: TASR - Lukáš Grinaj

V minulosti na Slovensku už pôsobil, v sezóne 2018/2019 bol hráčom Interu Bratislava. V druhej lige odohral 22 zápasov s bilanciou tri góly a jedna asistencia.

Senica 28. júla (TASR) - Vedenie fortunaligového FK Senica a francúzsky futbalista Damien Marie sa dohodli na dvojročnom kontrakte s ročnou opciou.

Dvadsaťšesťročný krídelník doteraz pôsobil v bulharskom prvoligovom klube FC Carsko Selo. "Som veľmi šťastný, že som podpísal zmluvu s FK Senica. Podmienky na futbal tu sú excelentné. Nemôžem sa dočkať, keď budem môcť pomôcť klubu v súťažných zápasoch. Tímu chcem odovzdať maximum, pomôcť mu v každom smere, streliť a pripraviť pre spoluhráčov dôležité góly," povedal Marie na oficiálnej stránke Senice.

V minulosti na Slovensku už pôsobil, v sezóne 2018/2019 bol hráčom Interu Bratislava. V druhej lige odohral 22 zápasov s bilanciou tri góly a jedna asistencia: "Áno, vraciam sa späť na Slovensko. Poslednú sezónu som však pôsobil v bulharskej najvyššej súťaži. Teraz som hráčom FK Senica a spravím všetko pre to, aby sme boli úspešní ako klub."