Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

Ljubičič sa dohodol so Slovanom: Veľmi túžim po zisku titulu

Na snímke vľava Marin Ljubičič. Foto: TASR/Lukáš Grinaj

Nový angažmán si hľadal po nedávnom odchode z FC DAC 1904 Dunajská Streda, kde pôsobil od roku 2015.

Bratislava 25. augusta (TASR) - Chorvátsky futbalista Marin Ljubičič podpísal zmluvu na dva roky s opciou na ďalší s ŠK Slovan Bratislava. Nový angažmán si hľadal po nedávnom odchode z FC DAC 1904 Dunajská Streda, kde pôsobil od roku 2015.

Tridsaťročný stredopoliar sa začiatkom budúceho týždňa zapojí do tréningového procesu. Koučovi Martinovi Ševelovi bude k dispozícii na stretnutie 7. kola Fortuna ligy na pôde MŠK Žilina (sobota 1. septembra, 16.45).

"Teším sa, že som sa stal súčasťou najúspešnejšieho slovenského klubu. Na Slovensku pôsobím už štyri roky, takže veľmi dobre viem, do akého klubu prichádzam. Mal som ešte jednu ponuku zo Slovenska a viacero zo zahraničia, pre Slovan zavážili značka klubu a ambície. Som pripravený, že v tíme je silná konkurencia a boj o miesto v zostave je na každom jednom tréningu. Je to však pre mňa správna výzva, aby som sa zlepšoval a pomohol Slovanu k zisku majstrovského titulu. Veľmi túžim po zisku titulu a pevne verím, že ho v tejto sezóne získame," povedal Ljubičič na oficiálnej stránke nového zamestnávateľa.