Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Šport

FORTUNA LIGA: Žilina remizovala s Michalovcami, Spartak s triumfom

Na snímke vľavo hráč MFK Zemplín Michalovce Ismar Tandir, v popredí vpravo hráč MŠK Žilina Ján Minárik v zápase 16. kola futbalovej Fortuna ligy MFK Zemplín Michalovce - MŠK Žilina v Michalovciach 5. decembra 2020. Foto: TASR - Roman Hanc

Michalovčania sa snažili oživiť svoju hru aj striedaniami, ale Žiline sa dlho darilo držať ich mimo výhodných streleckých pozícií.

Michalovce 5. decembra (TASR) - Futbalisti MFK Zemplín Michalovce remizovali v 16. kole Fortuna ligy s MŠK Žilina 1:1. Skóre otvoril v 51. minúte Žilinčan Ján Bernát, deľbu bodov zariadil v 86. minúte Abdulrahman Taiwo.

MFK Zemplín Michalovce - MŠK Žilina 1:1 (0:0)



Góly: 86. Taiwo - 51. Bernát. Rozhodovali: Kráľovič - Bednár, Straka, ŽK: Phillips, Vaško - Sluka, Gono, bez divákov.

zostavy a striedania:

MFK Zemplín Michalovce: Markovič - Siopis (54. Kolesár), Pino Soler, Vaško, Vojtko - Neofytidis (74. Žofčák) - Bednár (82. Ivanov), Phillips, Begala (46. Taiwo) - Trusa, Tandir (82. Popovic)

MŠK Žilina: Petráš - Vallo, Minárik, Kiwior, Sluka - Gono (68. Paur), Fazlagič, Bernát (72. Iľko) - Rusnák (71. Bičachčjan), Kurminowski (84. Kaprálik), Ďuriš


V prvom polčase boli domáci ofenzívne aktívnejší, ale bez gólového efektu. Ten nemala ani šanca Trusu v 9. minúte, keď michalovský útočník v nádejnej pozícii namieril iba do brankára Petráša. Na domácich bola v prvom polčase badateľná snaha o strelecký úspech, ktorý sa im nepodaril v predošlých štyroch zápasoch. Viackrát sa dostali do šestnástky, ale v dôležitých momentoch zlyhali v zakončení či finálnej prihrávke.

Ako na to im ukázali Žilinčania krátko po zmene strán. Kurminowski potiahol loptu cez os ihriska, po jeho prihrávke na pravú stranu vyslal Rusnák prízemný center a Bernát pohotovo otvoril skóre - 0:1. Žilinčania sa krátko na to viackrát dostali pred brankára Markovič, ale do výraznejšej šance sa nedostali. Michalovčania sa snažili oživiť svoju hru aj striedaniami, ale Žiline sa dlho darilo držať ich mimo výhodných streleckých pozícií. V 86. minúte našiel center Žofčáka Taiwa, ktorý vyhral osobný súboj v "malom vápne" a zblízka prekonal Petráša - 1:1. Domáci vycítili šancu aj na druhý gól, nasledovali ďalšie dva centre Žofčáka, ale skóre sa už nezmenilo.

Hlasy po zápase:

Jozef Majoroš, tréner MFK Zemplín Michalovce: "Mojim hráčom nemám čo vytknúť. Išli za víťazstvom, ale nevyšlo to. Prvý polčas bol z našej strany veľmi dobrý, mali sme v nich tri príležitosti na otvorenie skóre. Chýbali však góly a aj na ten jeden sme sa veľmi nadreli. Na to, aký bol ťažký terén, mal zápas dobrú úroveň. Som spokojný s výkonom, ale sklamaný z výsledku, pretože sa nám nepodarilo vyhrať."

Pavol Staňo, tréner MŠK Žilina: "Terén nedovolil hrať kombinačný futbal, ale napriek tomu sme sa snažili a boli sme blízko k trom bodom. To sa nám nepodarilo, ale chlapcom som poďakoval za výkon. Obe mužstvá sa snažili strhnúť výsledok na svoju stranu, napokon to nevyšlo ani jednému. Škoda posledných desiatich minút, ktoré sme nezvládli. Takéto zápasy však budujú morálny charakter tímu. Museli sme v ňom bojovať a aj sme bojovali."


FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa – MFK Ružoberok

Futbalisti FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa remizovali v 16. kole Fortuna ligy s MFK Ružoberok 2:2.

FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa – MFK Ružoberok 2:2 (1:1)


Góly: 2. Weir, 52. Fadera – 15. a 55. Regáli. Rozhodovali: Glova – Vorel, Perát. ŽK: Mazan, Jacko - J. Maslo, Takáč, Regáli, Mojžiš, Kochan, Kostadinov

Pohronie: Jenčo – Obročník (77. Chríbik), P. Pavlík, Jacko – Blahút, Bangala (90.+ K. Matić), Weir, Župa (67. Audino) – Mazan, Bimenyimana, Fadera

Ružomberok: Krajčírik – Mrva, J. Maslo, Mojžiš – Kochan – Gerec (77. Bobček), Kostadinov, Takáč (88. Múdry), Ďungel (60. Kmeť) – Almási (60. Kojnok), Regáli (88. Boďa)


Domáci sa od začiatku zahryzli do súpera a išli rýchlo do vedenia. Chybnú malú domov hosťujúceho kapitána Masla zachytil v druhej minúte Bimenyimana a hoci strieľal zblízka nepochopiteľne do žrde, lopta sa ešte dostala Faderovi, ktorý ju posunul Weirovi a ten mieril z asi 15 metrov presne – 1:0. Druhý gól mal na hlave Pavlík, loptu posielal do horného rohu bránky, Krajčírik ju vytiahol nad brvno. Ružomberčania vyrovnali v pätnástej minúte po dlhom pase Kostadinova z vlastnej polovice na Regáliho, ten sa rútil sám na Jenča a prekonal ho - 1:1. Následne mohlo ísť Pohronie opäť do vedenia, Bimenyimana sa ocitol v dvoch šanciach, v prvej strieľal tesne vedľa a v druhej predviedol efektné nožničky s podobným výsledkom. Liptáci sa taktiež snažili tvoriť, byť na lopte a v 39. minúte predviedli rýchlu akciu. Na jej začiatku bol Kostadinov, tentoraz vysunul Takáča, ale ten voľný nemieril presne. Pred prestávkou pohrozili ešte domáci futbalisti po rohovom kope Mazana, keď Jacko pätičkou tesne minul horný protiľahlý roh bránky súpera.

Druhý polčas začali lepšie hráči Pohronia. Weir vysunul Faderu, ktorý prešiel po ľavej strane cez Mrvu, dostal sa pred bránku a zakončil i napriek kĺzačke Masla nekompromisne - 2:1. Hostia odpovedali do troch minút, pretože Obročník vyrobil veľkú chybu pri postrannej čiare a Regáli ju vytrestal, dostal sa pred Jenča a zoči – voči nemu nezaváhal – 2:2. A mohlo byť aj 2:3, pretože po hodine hry Regáli šikovne posunul loptu Gerecovi, no ten v páde zakončoval vedľa. Na opačnej strane bolo rušno pred bránkou Krajčírika po priamom kope Weira, Bimenyimana a Fadera však stroskotali na precíznej obrannej hradbe Liptákov. S pribúdajúcim záverom sa oba tímy snažili strhnúť víťazstvo na svoju stranu, ale na domácej voľný Fadera prestrelil bránku a ružomberského stredopoliara Kostadinova v šestnástke skvele vychytal Jenčo.

Hlasy po zápase:


Jan Kameník, tréner Pohronia: „Do zápasu sme dobre vstúpili, vychádzal nám náš taktický plán. Mali sme hernú prevahu, dostávali sme sa do šancí. Súper však mal prevahu hlavne v strede poľa, no celkovo lepšie vyznel prvý polčas v náš prospech. V druhom sa už hra vyrovnala. Bolo to nahor – nadol. Ofenzíva striedala defenzívu a naopak. Za stavu 2:2 sa oba tímy snažili strhnúť všetky body na svoju stranu. My sme tam prežili jednu vyloženú šancu súpera, na druhej strane sme tam mali skrumáž, z ktorej sme mohli skórovať. Škoda, že sme za stavu 2:1 darovali hosťom gól. Potom je to už proti kvalitnému tímu, akým je Ružomberok zložité.“

Marek Sapara, zastupujúci tréner Ružomberka: „Chystali sme sa na veľmi náročný a ťažký zápas, čo sa aj potvrdilo. Súper nás dobre napádal, predviedol agresívny výstup, má silné individuality. My sme v prvom polčase často prehrávali súboje, nemali sme odrazené lopty. Boli sme trošku pomalší. V druhom sa to zlepšilo. Vyrovnali sme sa domácim a pri lepšej potencii útočiacich hráčov a premenení asi troch vyložených šancí sme mohli duel zvládnuť ešte lepšie. Vďační sme aj za bod s náročným súperom na náročnom teréne. Náš hlavný kouč Ján Haspra nám chýbal už počas tréningov i v zápase nám chýbala jeho osobnosť, skúsenosti. Bola to pre náš asistentov náročná úloha.“

Martin Regáli, strelec dvoch gólov Ružomberka: „Som rád, že som sa dokázal dvakrát presadiť a pomôcť mužstvu k bodu. Ako aj za to, že som dokázal obe situácie v úniku využiť. Nebolo to jednoduché na takomto teréne. Inak to bol hrozný a náročný zápas, na takom ihrisku sa nedá hrať futbal. Vyhovuje viac mužstvám, ktoré futbal príliš hrať nechcú a my taký tím nie sme. Videli sme množstvo súbojov, musíme brať aj bod.“



FC Nitra – FK Senica

Futbalisti FC Nitra remizovali v 16. kole Fortuna ligy s FK Senica 1:1.

FC Nitra – FK Senica 1:1 (0:1)


Góly: 90.+ Faško - 31. Malec. Rozhodovali: Sedlák - Weiss, Hrmo, ŽK: Podhorin - Kopečný

Nitra: Harush - Magda, Kolčák, Podhorin, Kuník (81. Tancík) - Mustafič, Adamec - Záhumenský (46. Chobot), Faško, Šefčík (46. Gatarič) - Franko (81. Vrábel)

Senica: Fryšták - Kopečný, Asanovič, Carrillo, Šimčák - Gallovič, Totka (90.+ Mašulovič) - Piroska, Fort (66. Yenne), Košťál (71. Duda) - Malec


Nitrania po troch prehrách v rade bez streleného gólu chceli negatívnu sériu prerušiť doma proti Senici a začali veľmi aktívne. Už v 3. minúte sa peknou technickou strelou prezentoval Záhumenský a o dve minúty neskôr po rýchlej kontre aj Faško. Brankár Senice Tomáš Fryšták však výbornými zákrokmi podržal svoj tím. Hostia prvýkrát pohrozili po štvrťhodine hry, no lob Oskara Fotra z hranice šestnástky brankára Nitry neprekvapil. Záhoráci v ďalšom priebehu postupne hru vyrovnali a v 31. minúte išli aj do vedenia. Po ich peknej akcii našiel Totka prízemnou prihrávkou z pravej strany na zadnú žŕdku voľného Tomáša Maleca, ktorý následne nemal problém doraziť loptu do odkrytej brány súpera - 0:1. Nitrania sa do prestávky snažili ešte vyrovnať, ale proti pozornej obrane hostí sa presadzovali už veľmi ťažko. Na prestávku tak odchádzali spokojnejší zverenci trénera Šoltísa.

Po zmene strán síce Nitra prestriedala, ale obraz hry sa veľmi nezmenil. Senica si pozornou obranou kontrolovala jednogólové vedenie a navyše rýchlymi protiútokmi neustále zamestnávala obranu Nitry. V 65. minúte po rýchlej kontre poslal krásnu časovanú prihrávku do šestnástky Martin Košťál. Jeho spoluhráči Malec aj Piroska síce loptu minuli, no Oskar Fotr už nie. Z hranice päťky však mieril iba do žrde a skóre sa tak nemenilo. Nitra v závere zápasu vrhla všetko do útoku a vyplatilo sa. Po zaváhaní Carrilla na pravej strane obrany sa dostal k lopte Tancík. Na jeho prihrávku si nabiehal Chobot, no Carrillo v snahe odkopnúť loptu sklzom fauloval Chobota a hlavný rozhodca tak okamžite ukázal na biely bod. Výhodu pokutového kopu zužitkoval Faško.


ŠKF Sereď - FC Spartak Trnava

Futbalisti ŠKF Sereď prehrali v 16. kole Fortuna ligy s FC Spartak Trnava 2:6.

ŠKF Sereď - FC Spartak Trnava 2:6 (0:4)



Góly: 75., 89. Pankaričan - 5., 45.+ Saymon, 10. Adekuoroye (vlastný), 43. Michalík (vlastný), 69. Yusuf, 88. Pačinda. Rozhodovali: Prešinský – Somoláni, Borsányi, ŽK: Adekuoroye, Michalík - Tumma, Kóša, ČK: 45.+ Adekuoroye - 75. Tuma obaja po druhej ŽK

Sereď: Yakubu – Mečiar (30. Slaninka), Ba, Michalík (79. Jarovič), Morong – Adekuoroye, Tatranský (30. Potoma) – Iván, Šumský (46. Pankaričan), Bušnja – Jureškin (46. Duranski)

Spartak: Rusov – Miković (61. Tsaousis), Tumma, Grič (80. Mihal), Turňa – Savvidis (61. Kóša) - Saymon (76. Jónsson), Kolesár, Bukata, Yao (76. Pačinda) - Yusuf


Spartakovci vstúpili do stretnutia excelentne. Už v 5. minúte Yao unikol po ľavej strane, jeho prudký prízemný center do malého vápna našiel Saymona, ktorý otvoril gólový účet stretnutia. Skóre sa opäť menilo v 10. minúte, Kolesárov rohový kop hlavou do vlastnej brány umiestnil Adekuoroye. Po úvodnom šoku sa domáci snažili vrátiť do stretnutia, ale vo finálnej fáze boli jaloví. Naopak, v 43. minúte si domáci dali druhý vlastný gól, kapitán Michalík hlavou prekonal Yakubu. V nadstavenom čase sa po druhýkrát presadil Saymon.

Do druhého dejstva vstúpili domáci bez vylúčeného Adekuoroyeho, ktorý sa porúčal v prvom dejstve po druhej žltej karte. Po hodine hry sa v dobrej pozícii ocitol Bukata, ktorého dobre mierenú strelu Yakubu vyrazil. V 69. minúte Yusuf prebral loptu za stredovým kruhom, sám sa rútil na bránu a z 10 metrov prudkou strelou zvyšoval už na 0:5. V 75. minúte sa pomer síl na hracej ploche vyrovnal, keď po druhej žltej karte opustil hraciu plochu Tumma. V 76. minúte sa dočkali čestného gólu aj domáci. Ivánova strela zo štandardnej situácie skončila na brvne, aby odrazenú loptu upratal do siete Pankaričan. V 81. minúte mal gól na kopačke striedajúci Jarovič, jeho strela skončila na ľavej žrdi. V 88. minúte sa presadil striedajúci Pačinda, ktorý zvyšoval už na 1:6. Konečenú podobu výsledku dal v 89. minúte svojím druhým gólom v stretnutí Pankaričan.

Hlasy po zápase:


Peter Lérant, tréner Serede: "Vedeli sme, že nás čaká náročný zápas. Bol to náš tretí zápas za šesť dní. Bohužiaľ inkasovali sme hneď v úvode. Celý zápas ovplyvnila situácia pri druhom góle, ktorý ako nám ukázalo video nebol. Tak to však vo futbale chodí, raz si hore raz dole. Dnes v podstate nie je čo hodnotiť, môžem len pogratulovať súperovi k víťazstvu."

Norbert Hrnčár, tréner Spartaka: "Z našej strany vynikajúci prvý polčas. Hrali sme efektívne a využili sme šance. Vyšlo nám v podstate všetko, čo sme si predsavzali. Po zmene strán sme pridali ešte ďalšie dva góly, i keď aj my sme v závere dvakrát inkasovali."




Slovan Bratislava - AS Trenčín

Futbalisti ŠK Slovan Bratislava sú aj naďalej na čele tabuľky vo Fortuna lige. V sobotňajšom zápase zdolali na Tehelnom poli AS Trenčín 2:0 a tabuľku vedú s trojbodovým náskokom pred Dunajskou Stredou. DAC má však k dobru nedeľňajší domáci duel so Zlatými Moravcami.

Slovan Bratislava - AS Trenčín 2:0 (1:0)


Góly: 21. a 90.+2 Holman (prvý z 11 m). Rozhodovali: Očenáš - Kováč, Jánošík, ČK: 82. El Mahdioui, bez divákov.

Slovan: Greif - Pauschek, Abena, Bajrič, De Marco - Nono (64. Rabiu), de Kamps - Holman - Daniel (81. Čavrič), Strelec (64. Medved), Ratao

Trenčín: Šemrinec - Slávik (74. Mazanovský), Križan, Šulek, Pirinen – El Mahdioui, Zubairu – Kadák (84. Čatakovič) – Ghali (69. Gaži), Depetris (69. Ikoba), Tučný (84. Gajdoš)


Prevaha Slovana v úvode zápasu nepriniesla želané ovocie, domáci sa snažili dostať Trenčanov do úzkych najmä po výpadoch De Marca z ľavej strany. Najbližšie mal ku gólu po sérii rohových kopov Abena, ale na loptu nedosiahol. V 11. minúte rozohral bleskurýchlo štandardku Nono, na loptu si nabehol Strelec a po úniku aj rozvlnil sieť, ale gól neplatil pre ofsajd. Trenčania sa do ofenzívy dostávali sporadicky, Slovan mal prevahu aj v ďalšej fáze prvého polčasu, ale obrana AS pracovala veľmi dobre. V 20. minúte však Ghali fauloval Holmana a stredopoliar Slovana sám premenil pokutový kop - 1:0. Hneď po góle sa do dobrej šance dostal Strelec, ale Šemrinec vytlačil loptu na roh. V poslednej desaťminútovke prvého dejstva mali šancu aj hostia, no Ghali poslal loptu zblízka len do náručia Greifa. Na opačnej strane nevyšiel protiútok Abenu a Strelca a ani strela Rataa z hranice šestnástky a tak si Slovan udržal tesný náskok.
Na snímke gólová radosť slovanistov, vpravo strelec gólu Dávid Holman objíma Alexandara Čavriča v zápase 16. kola Fortuna ligy medži ŠK Slovan Bratislava - AS Trenčín 5. decembra 2020 v Bratislave.
Foto: TASR - Martin Baumann

Po prestávke sa hostia viac dostávali do hry, v 55. minúte mali aj dobrú šancu na vyrovnanie. Tučný po priamom kope iba zatriasol brvnom Greifovej brány. Na zlepšenú hru hostí zareagoval tréner Slovana Milanič dvojnásobným striedaním, na ihrisko prišli Rabiu a Medved. Slovinský útočník sa hneď zapojil do akcie, ale hlavou zakončil len do Šemrinca, jeho pokusu navyše chýbala razancia. K striedaniu sa potom odhodlal aj tréner AS Vreven a jeho zverencom chýbalo len málo k vyrovnaniu po rohovom kope v 75. minúte. Snahu Trenčína otupil v 82. faul El Mahdiouia na Rabiua, stredopoliar hostí po ňom videl červenú kartu. Bolo jasné, že Slovan si po tomto momente tesný náskok postráži, v nadstavenom čase ho napokon poistil svojim druhým gólom Holman.

Hlasy po zápase:


Darko Milanič, tréner Slovana: "Súhlasím, že sme videli zápas dvoch polčasov. Prvý bol z našej strany veľmi dobrý, kontrovali sme hru, boli sme aktívni, len sme mali mať lepšie riešenia v šestnástke Po prestávke to už z našej strany bolo horšie, nevychádzali nám veci, ktoré nám predtým išli. Koniec koncov sa teším z troch bodov, hrali sme proti dobrému mužstvu."

Dominik Greif, brankár Slovana:
"Myslím si, že z našej strany to bol fajn zápas. Od začiatku sme vysoko napádali súpera, oni sa prvých 55 minút ťažko dostávali cez polovicu. Potom nám už chýbali sily, aj Trenčín sa dostal do hry. Bol to bezproblémový zápas, aj keď skóre bolo dlho tesné."

Stijn Vreven, tréner Trenčína:
"V prvom rade chcem pogratulovať Slovanu k víťazstvu. Videli sme dva rozdielne polčasy, v prvom sme mali veľký rešpekt zo súpera, nehrali sme kombinačne. Dostali sme gól z penalty, ktorá podľa mňa nebola. V druhom polčase sme stratili rešpekt, hrali sme lepšie. Ukázali sme srdce a napriek prehre som svojim spôsobom šťastný. Hrali za nás totiž mladí hráči, jeden mal 16 rokov, druhý 17, ďalší 20. A to je pre budúcnosť trenčianskeho futbalu dobré."



FC Nitra – FK Senica


Futbalisti FC Nitra remizovali v 16. kole Fortuna ligy s FK Senica 1:1.

FC Nitra – FK Senica 1:1 (0:1)


Góly: 90.+ Faško - 31. Malec. Rozhodovali: Sedlák - Weiss, Hrmo, ŽK: Podhorin - Kopečný

Nitra: Harush - Magda, Kolčák, Podhorin, Kuník (81. Tancík) - Mustafič, Adamec - Záhumenský (46. Chobot), Faško, Šefčík (46. Gatarič) - Franko (81. Vrábel)

Senica: Fryšták - Kopečný, Asanovič, Carrillo, Šimčák - Gallovič, Totka (90.+ Mašulovič) - Piroska, Fort (66. Yenne), Košťál (71. Duda) - Malec


Nitrania po troch prehrách v rade bez streleného gólu chceli negatívnu sériu prerušiť doma proti Senici a začali veľmi aktívne. Už v 3. minúte sa peknou technickou strelou prezentoval Záhumenský a o dve minúty neskôr po rýchlej kontre aj Faško. Brankár Senice Tomáš Fryšták však výbornými zákrokmi podržal svoj tím. Hostia prvýkrát pohrozili po štvrťhodine hry, no lob Oskara Fotra z hranice šestnástky brankára Nitry neprekvapil. Záhoráci v ďalšom priebehu postupne hru vyrovnali a v 31. minúte išli aj do vedenia. Po ich peknej akcii našiel Totka prízemnou prihrávkou z pravej strany na zadnú žŕdku voľného Tomáša Maleca, ktorý následne nemal problém doraziť loptu do odkrytej brány súpera - 0:1. Nitrania sa do prestávky snažili ešte vyrovnať, ale proti pozornej obrane hostí sa presadzovali už veľmi ťažko. Na prestávku tak odchádzali spokojnejší zverenci trénera Šoltísa.

Po zmene strán síce Nitra prestriedala, ale obraz hry sa veľmi nezmenil. Senica si pozornou obranou kontrolovala jednogólové vedenie a navyše rýchlymi protiútokmi neustále zamestnávala obranu Nitry. V 65. minúte po rýchlej kontre poslal krásnu časovanú prihrávku do šestnástky Martin Košťál. Jeho spoluhráči Malec aj Piroska síce loptu minuli, no Oskar Fotr už nie. Z hranice päťky však mieril iba do žrde a skóre sa tak nemenilo. Nitra v závere zápasu vrhla všetko do útoku a vyplatilo sa. Po zaváhaní Carrilla na pravej strane obrany sa dostal k lopte Tancík. Na jeho prihrávku si nabiehal Chobot, no Carrillo v snahe odkopnúť loptu sklzom fauloval Chobota a hlavný rozhodca tak okamžite ukázal na biely bod. Výhodu pokutového kopu zužitkoval Faško.

hlasy po zápase:


Michal Faško, Nitra: "Cítili sme vplyv výmeny trénera, bol u nás obľúbený, no nestotožňoval sa s určitými vecami. Veľmi do toho nevidím ani sa do toho nechcem rýpať, pracovali sme normálne aj pod trénerom Galádom. Vplývalo to na hráčov, určite nie sme skúsený tím. Napriek tomu sme sa s tým popasovali, škoda, že sme nevyhrali, mohlo sa o nás písať v pozitívnejšom svetle."

Tomáš Malec, Senica: "Dali sme gól, vyhrali sme polčas. Nitra nás v prvom polčase dobre zatlačila, no ustáli sme to, dali sme gól. Tlačili sme sa do druhého gólu, dali sme tam tyčku, po ktorej sme akosi upadli. Nechceli sme, aby na nás tlačili, čo sa však stalo. Ak nedáme druhý gól, musíme to udržať dokonca. Posledných 10 minút sme hrali ako deti, veľakrát sme takto stratili body v závere a opäť sa stalo to isté. Mali sme to udržať na 1:0 alebo 2:0, ale to sme nezvládli a inkasovali sme."