Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Slovan získal z Trenčína stopéra Križana

Ilustračné foto. Foto: TASR - Marko Erd

V Slovane videl možnosť osobnostne rásť a napredovať.

Bratislava 30. júla (TASR) – Slovenský futbalista Richard Križan sa stal novou posilou ŠK Slovan Bratislava. S úradujúcim šampiónom Fortuna ligy podpísal bývalý stredný obranca AS Trenčín trojročný kontrakt. Informoval o tom web Slovana.

„Richarda Križana veľmi dobre poznáme z našej ligy, je to stále perspektívny futbalista, ktorý sa môže naďalej zlepšovať. Chceme mu dať šancu a je len na ňom, ako o ňu zabojuje, a či sa presadí v konkurencii, ktorá ho v Slovane čaká. Som rád, že sme jeho transfer úspešne zrealizovali a bude k dispozícii už na zajtrajší zápas proti Trenčínu," povedal pre web skslovan.com generálny riaditeľ klubu Ivan Kmotrík ml.

„Cítim veľkú zodpovednosť voči sebe i klubu, ktorý má najväčšie ambície. V Slovane som videl možnosť osobnostne rásť a napredovať. Verím, že dostanem šancu ukázať sa a zabojovať o svoje miesto v zostave, a že všetci štyria, ktorí sme v tíme na stopérskom poste, budeme pre mužstvo prospešní. Vždy som sa tešil, keď som mal ísť hrať na Tehelné pole a verím, že už ako hráč Slovana zažijem našich fanúšikov," vyhlásil Richard Križan.