Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

FORTUNA LIGA: Trnava sa rozlúčila s viacerými legionámi

Na snímke hráči FC Spartak Trnava počas prvého tréningu v letnej príprave pred začiatkom nového ročníka Fortuna ligy. V Trnave, dňa 21. júla 2020. Foto: TASR

Na hosťovanie do druholigovej Petržalky odišli Alex Horvát, Oliver Burian a Štefan Molnár.

Trnava 29. júla (TASR) - Slovenský futbalový fortunaligista Spartak Trnava pred novou sezónou pristúpil k viacerým zmenám v kádri. Rozlúčil sa najmä so zahraničnými hráčmi, naopak skúsení Ľuboš Kamenár a Matúš Turňa predĺžili zmluvy o rok.

Po uplynulej sezóne vypršali kontrakty Jakubovi Krčovi, Malkolmovi Moenzovi, Dijanovi Vukojevičovi a Theofanisovi Tzandarisovi. V novom ročníku sa nepredstaví ani jeden z nich. "Ďakujem Spartaku veľmi pekne za príležitosť, ktorú som tu dostal a som skutočne vďačný, že som mohol byť jeho súčasťou. Je to niečo, na čo zostanem hrdý. Ďakujem fanúšikom, od ktorých sme cítili podporu počas zápasov bez ohľadu na to, či sme hrali doma alebo vonku. Prajem všetkým len to najlepšie, veľa šťastia a sľubujem, že vás budem aj v budúcnosti sledovať," uviedol na webe Spartaka Moenza.

Na hosťovanie do druholigovej Petržalky odišli Alex Horvát, Oliver Burian a Štefan Molnár. Z hosťovania sa vrátili Matej Jakúbek, Gergely Tumma a Kristián Mihálek. Hosťovanie sa v Trnave skončilo Martinovi Gambošovi, ktorý sa vrátil do Žiliny. Stále platnú zmluvu má Marko Tešija, ktorý rokuje s klubom o ďalšej budúcnosti. Alex Sobczyk sa už na rozviazaní kontraktu so Spartakom Trnava dohodol.