Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Šport

Fortuna liga: Sú známe termíny nadstavby

Ilustračné foto. Foto: TASR - Lukáš Grinaj

V skupine o titul si úradujúci majster Fortuna ligy a tabuľkový líder ŠK Slovan Bratislava zmeria sily s MFK Ružomberok, duel na Tehelnom poli má výkop o 18:00.

Bratislava 3. júna (TASR) – Najvyššia slovenská futbalová súťaž sa po ústupe pandémie koronavírusu opäť rozbehne v sobotu 13. júna zápasmi prvého kola nadstavbovej časti. V skupine o titul si úradujúci majster Fortuna ligy a tabuľkový líder ŠK Slovan Bratislava zmeria sily s MFK Ružomberok, duel na Tehelnom poli má výkop o 18:00.

Už o hodinu skôr sa v skupine o udržanie odohrajú všetky tri zápasy AS Trenčín - FK Pohronie, FC Vion Zlaté Moravce-Vráble - FC Nitra a FK Senica - ŠKF iClinic Sereď. V sobotu o 20:00 v rámci skupiny o titul nastúpia futbalisti DAC 1904 Dunajská Streda proti MFK Zemplín Michalovce, kolo dohrajú v nedeľu 14. júna o 18:00 na štadióne pod Dubňom, kde druhý tím tabuľky MŠK Žilina privíta trnavský Spartak.

Program 1. kola nadstavbovej časti Fortuna ligy:



Skupina o titul

Sobota 13. júna:
18:00 ŠK Slovan Bratislava - MFK Ružomberok
20:00 DAC 1904 Dunajská Streda - MFK Zemplín Michalovce

Nedeľa 14. júna:
18:00 MŠK Žilina - FC Spartak Trnava

Skupina o udržanie:

Sobota 13. júna:
17:00 AS Trenčín - FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble - FC Nitra, FK Senica - ŠKF iClinic Sereď