Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Guardiola nepovažuje zápas s Chelsea za generálku na Ligu majstrov

Na archívnej snímke španielsky tréner Manchestru City Josep Guardiola. Foto: TASR/AP

City nastúpi v lige proti Londýnčanom doma v sobotu o 18:30 a v prípade víťazstva si zabezpečí siedmy majstrovský titul v histórii.

Manchester 7. mája (TASR) – Tréner futbalistov Manchestru City Pep Guardiola nepovažuje sobotňajší šláger Premier League proti FC Chelsea za generálku na finále Ligy majstrov. Podľa jeho slov je istanbulské vyvrcholenie sezóny 29. mája ešte pre oba tímy priveľmi vzdialené.

„Ak by bolo finále o týždeň, mohli by sme to tak nazvať. Zostáva však viac ako 20 dní. Mnoho vecí sa môže zmeniť, musíme sa sústrediť seba," pripomenul podľa AFP Guardiola.

City nastúpi v lige proti Londýnčanom doma v sobotu o 18.30 SELČ a v prípade víťazstva si zabezpečí siedmy majstrovský titul v histórii. „Získať titul znamená veľa. Z finančného hľadiska možno pre klub stačí kvalifikovať sa do Ligy majstrov, no triumf je nepochybne dôležitý. Máme pred sebou štyri zápasy na to, aby sme získali dva body. Keď budeme mať istotu titulu v Premier League, začneme sa sústrediť na finále Ligy majstrov," vyhlásil španielsky kouč.