Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

Hamšík by mal podpísať kontrakt s IFK Göteborg

Hráč slovenskej futbalovej reprezentácie Marek Hamšík v Senci, dňa 8. novembra 2020. Foto: TASR - Lukáš Grinaj

Podľa Sportbladetu mal Hamšík priletieť do Göteborgu v nedeľu, v pondelok ho čaká lekárska prehliadka a potom podpis zmluvy.

Göteborg 7. marca (TASR) - Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Marek Hamšík by mal v pondelok podpísať zmluvu s IFK Göteborg. V nedeľu o tom informoval portál švédskeho periodika Sportbladet s odvolaním sa na svoje zdroje.

Podľa Sportbladetu mal Hamšík priletieť do Göteborgu v nedeľu, v pondelok ho čaká lekárska prehliadka a potom podpis zmluvy. V krátkom čase by sa mal zapojiť aj do tréningového procesu klubu. Predstavitelia IFK zatiaľ špekulácie o príchode 33-ročného stredopoliara nechceli oficiálne komentovať.

Hamšík bol doteraz hráč čínskeho PFC Ta-lien, s ktorým však už rozviazal spoluprácu. Tamojšia liga totiž štartuje až 20. apríla, slovenských futbalistov čaká už koncom marca vstup do kvalifikácie MS 2022 a Hamšík sa predtým chce rozohrať. Hamšík rokoval aj o prestupe do Slovana Bratislava, no so slovenským majstrom sa nedohodol na podmienkach zmluvy.