Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Hamšík sa vrátil do zostavy Trabzonsporu: Teší nás, že vedieme ligu

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

Jediný gól sobotňajšieho stretnutia strelil v 56. minúte útočník Pobrežia Slonoviny Gervinho.

Istanbul 25. októbra (TASR) – Slovenský futbalový reprezentant Marek Hamšík sa po zranení vrátil do zostavy Trabzonsporu a cez víkend mu pomohol k víťazstvu na pôde Göztepe 1:0. Hostia tak natiahli víťaznú sériu v lige na tri zápasy, v tejto sezóne ešte neprehrali a na čele tabuľky majú štvorbodový náskok pred Hataysporom a Alanyasporom.

Tridsaťštyriročný stredopoliar si poranil zadný stehenný sval v zápase kvalifikácie MS 2022 v Chorvátsku (2:2) a následne vynechal duel Trabzonsporu s Fenerbahce. Pauzoval však krátko a cez víkend odohral celé stretnutie s Göztepe.

„Tento týždeň som sa tri dni pripravoval individuálne, posledný predzápasový tréning som absolvoval s mužstvom. Som rád, že sval je v poriadku. Mohol som nastúpiť a vydržal som celý duel," povedal pre svoju oficiálnu webovú stránku.

Jediný gól sobotňajšieho stretnutia strelil v 56. minúte útočník Pobrežia Slonoviny Gervinho. „Sme veľmi radi, že sme opäť vyhrali. Bol to veľmi ťažký duel, hralo sa vo veľkom nasadení. Teší nás, že sme na prvom mieste, máme štvorbodový náskok, sme bez prehry, dali sme najviac gólov," dodal Hamšík.