Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 16. jún 2024Meniny má Blanka a Bianka
< sekcia Šport

Hoffenheim povedie v novej sezóne Sebastian Hoeness

Hráč Hoffenheimu Ihlas Bebou(vľavo) bojuje o loptu so Slovákom Petrom Pekaríkom z Herthy (vzadu) počas futbalového zápasu nemeckej Bundesligy TSG 1899 Hoffenheim - Hertha BSC Berlín v Sinsheime 16. mája 2020. Nemecká bundesliga bude za prísnych hygienických a bezpečnostných opatrení pre pandémiu nového koronavírusu pokračovať od soboty 16. mája, zvyšok sezóny sa dohrá bez divákov. Foto: TASR/AP

Tridsaťosemročný Sebastian Hoeness podpísal s klubom zmluvu do júna 2023.

Hoffenheim 27. júla (TASR) - Novým trénerom bundesligového tímu TSG 1899 Hoffenheim bude v novej sezóne Sebastian Hoeness. Synovec čestného prezidenta Bayernu Mníchov Uliho Hoenessa doteraz trénoval rezervu Bavorov.

Tridsaťosemročný Sebastian Hoeness podpísal s klubom zmluvu do júna 2023. V uplynulej sezóne priviedol rezervu Bayernu k titulu v tretej divízii. "Sebastian presvedčivo preukázal, že dokáže trénovať mladých hráčov a rozvíjať ich individuálne. Vybral si ofenzívny prístup, ktorý bol nielen atraktívny, ale aj mimoriadne úspešný," uviedol vo vyhlásení športový riaditeľ Hoffenheimu Alexander Rosen.

Hoeness na lavičke Hoffenheimu nahradí Holanďana Alfreda Schreudera, ktorého klub prepustil v júni po sérii zlých výsledkov.