Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Šport

Ibrahimovič trénuje s mužstvom Hammarby

Futbalista AC Miláno Zlatan Ibrahimovič (uprostred) sa teší po strelení gólu v úvodnom sobotňajšom zápase 19. kola talianskej Serie A, Cagliari - AC Miláno v Cagliari 11. januára 2020. Foto: TASR/AP

V jeho rodnej krajine zatiaľ v súvislosti s pandémiou nového koronavírusu nepanujú také prísne opatrenia ako vo väčšine európskych štátov.

Štokholm 9. apríla (TASR) - Švédsky futbalista Zlatan Ibrahimovič z AC Miláno trénuje počas výluky najvyššej talianskej súťaže vo švédskom klube Hammarby, kde vlastní značný podiel. Predseda klubu Richard von Yxkull potvrdil pre tamojšiu televíziu SVT, že 38-ročný útočník požiadal o dovolenie pripojiť sa.

Portál periodika Expressen zverejnil video, na ktorom Ibrahimovič trénuje s dočasnými spoluhráčmi. Nie je známe, dokedy sa bude pripravovať s mužstvom Hammarby, do Švédska sa vrátil v marci po prerušení Serie A. V jeho rodnej krajine zatiaľ v súvislosti s pandémiou nového koronavírusu nepanujú také prísne opatrenia ako vo väčšine európskych štátov. Zápasy sa nehrajú, no tímy môžu trénovať.