Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Šport

Kolín verí, že proti Augsburgu nastúpia aj útočníci Uth a Cordoba

Hráč Kolína Florian Kainz (vpravo) oslavuje so spoluhráčom Dominickom Drexlerom gól do bránky Mainzu počas futbalového zápasu nemeckej Bundesligy 1. 1. FC Kolín - FSV Mainz 05 v Kolíne nad Rýnom 17. mája 2020. Nemecká bundesliga za prísnych hygienických a bezpečnostných opatrení pre pandémiu nového koronavírusu pokračuje od soboty 16. mája, zvyšok sezóny sa dohrá bez divákov. Foto: TASR/AP

Dvadsaťsedemročný Kolumbijčan Cordoba otvoril skóre pondelňajšieho zápasu s Lipskom (2:4), no už v 24. minúte sa zranil a musel ísť dole z ihriska.

Kolín nad Rýnom 2. júna (TASR) - Nemecký futbalový klub 1. FC Kolín verí, že na nedeľňajší bundesligový súboj v Augsburgu nastúpi už aj s uzdravenými útočníkmi Markom Uthom a Jhonom Cordobom.

Dvadsaťsedemročný Kolumbijčan Cordoba otvoril skóre pondelňajšieho zápasu s Lipskom (2:4), no už v 24. minúte sa zranil a musel ísť dole z ihriska. "Veríme, že proti Augsburgu bude k dispozícii," uviedol športový riaditeľ klubu Horst Heldt. O rok starší Nemec Uth pauzoval už v stretnutí s Lipskom. "Má menšie problémy a síce nie som doktor, ale som optimistický," dodal Heldt. Informovala agentúra dpa.