Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Šport

Kouč Liverpoolu Klopp vidí priestor na zlepšenie: Stále sa posúvame

Tréner Atletica Madrid Diego Simone (chrbtom) a tréner Liverpoolu Jürgen Klopp sa objímajú pred úvodným osemfinálovým zápasom futbalovej Ligy majstrov Atletico Madrid - FC Liverpool v Madride 18. februára 2020. Foto: TASR/AP

Liverpool má na čele tabuľky obrovský 25-bodový náskok pred Manchestrom City.

Liverpool 22. apríla (TASR) - Tréner futbalistov Liverpoolu Jürgen Klopp si myslí, že mužstvo ešte nedosiahlo strop výkonnosti a má priestor na zlepšenie. "The Reds" do vypuknutia pandémie koronavírusu vládli anglickej Premier League a sú blízko k zisku prvého titulu od roku 1990.

Liverpool má na čele tabuľky obrovský 25-bodový náskok pred Manchestrom City, do konca ročníka zostáva odohrať deväť kôl. Zatiaľ nie je isté, kedy a či vôbec príde k reštartu sezóny. "Tento tím nie je uzavretý kruh. Neustále sa formuje, vyvíja sa a posúva vpred. Existuje veľa vecí, ktoré môže každý jednotlivec zlepšiť. S týmto mužstvom môžeme všetci spolu napredovať, čo je skutočne skvelá vec. Pracujeme na tom," citoval Sky Sports slová Kloppa, ktorý vlani s Liverpoolom vyhral Ligu majstrov. V aktuálnom ročníku stroskotal obhajca titulu už v osemfinále, nad jeho sily bolo Atletico Madrid.