Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Šport

Laborde sa ospravedlnil za to, že si bol počas pandémie zahrať zápas

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

Dvadsaťšesťročný útočník Montpellieru spolu s Dionym zo Saint-Étienne si zahrali 23. mája v stretnutí v mestečku Mont-de-Marsan.

Paríž 1. júna (TASR) - Francúzsky futbalista Gaëtan Laborde sa ospravedlnil za to, že sa v čase pandémie koronavírusu predstavil v improvizovanom zápase spolu s ďalším profesionálom Loisom Dionym.

Dvadsaťšesťročný útočník Montpellieru spolu s Dionym zo Saint-Étienne si zahrali 23. mája v stretnutí v mestečku Mont-de-Marsan. Vo Francúzsku sú pre pandémiu zakázané zhromaždenia viac ako deviatich osôb. "Som si vedomý, že som nedal dobrý príklad. Beriem plnú zodpovednosť za svoje činy a ospravedlňujem sa. Sme len milovníci futbalu, ktorí si chceli natiahnuť nohy po tých dlhých týždňoch bez lopty. Láska k futbalu bola príliš silná. Keď som si uvedomil, že sa k nám na ihrisku pripojilo množstvo ľudí a keď potom prišla polícia, okamžite som si uvedomil, že to nebol najlepší nápad. Preto som odišiel, kým zápas pokračoval," napísal Laborde. Informovala o tom agentúra AP.