Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Lallana predĺžil zmluvu s Liverpoolom

Na snímke hráč Chelsea Mateo Kovačič (vpravo), vľavo je Adam Lallana z Liverpoolu počas zápasu 5. kola anglického futbalového FA Cupu Chelsea - Liverpool na štadióne Stamford Bridge v Londýne 3. marca 2020. Foto: TASR/AP

Liverpool má na dosah zisk prvého anglického titulu od roku 1990.

Londýn 9. júna (TASR) - Adam Lallana sa s vedením anglického futbalového klubu FC Liverpool dohodol na krátkodobom predĺžení zmluvy, ktorá bude platiť do konca reštartovanej sezóny. V lete bude mať 32-ročný stredopoliar štatút voľného hráča a je pravdepodobné, že odíde z Anfieldu. Informovala o tom agentúra AFP.

Liverpool má na dosah zisk prvého anglického titulu od roku 1990. Tabuľkový líder má priepastný 25-bodový náskok pred Manchestrom City, k zisku trofeje mu chýbajú dve víťazstvá. "Mám veľkú radosť z toho, že si budem môcť predĺžiť sezónu v Liverpoole. Znamená to pre mňa a moju rodinu veľa. Verím, že s partiou skvelých spoluhráčov zvládneme záver sezóny a budeme môcť osláviť titul," povedal Lallana, ktorý v tomto ročníku odohral 15 ligových zápasov a strelil jeden gól.