Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Leonardo kritizoval zväz, že neinformoval PSG o teste Mbappeho

Francúzsky hráč Kylian Mbappe oslavuje štvrtý gól do bránky Chorvátska vo finálovom zápase Francúzsko - Chorvátsko na MS 2018 vo futbale v Moskve 15. júla 2018. Foto: TASR/AP

Po víťazstve Francúzov nad Chorvátmi 4:2 v utorňajšom dueli Ligy národov na Leonardove kritické slová zareagoval tréner úradujúcich majstrov sveta Didier Deschamps.

Paríž 9. septembra (TASR) - Športový riaditeľ Paríža St. Germain sa obul do Francúzskej futbalovej federácie. Leonardovi sa nepáčil spôsob, akým predstavitelia FFF informovali klub o pozitívnom teste Kyliana Mbappeho na nový koronavírus.

"Je neakceptovateľné, že o pozitívnom teste jedného z našich hráčov sme sa dozvedeli až z médií. Vydali stanovisko, Mbappeho poslali domov, no nikto s predstaviteľov zväzu s nami o tom nediskutoval," čertil sa Brazílčan.

Po víťazstve Francúzov nad Chorvátmi 4:2 v utorňajšom dueli Ligy národov na Leonardove kritické slová zareagoval tréner úradujúcich majstrov sveta Didier Deschamps. "Informácia o Mbappeho pozitívnom teste unikla od jedného z novinárov a zväz následne vydal k celej záležitosti stanovisko. Museli sme sa poponáhľať," citovala Deschampsa agentúra AFP.