Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Liverpool povolal z hosťovania v Stuttgarte mladého obrancu Phillipsa

Hráč Liverpoolu Naby Keita (uprostred) oslavuje so spoluhráčmi úvodný gól do bránky Salzburgu v zápase E-skupiny RB Salzburg - FC 0iverpool 6. kola skupinovej fázy Ligy majstrov v Salzburgu 10. decembra 2019. FOTO TASR/AP Foto: TASR

"The Reds" majú zranených obrancov Joela Matipa i Dejana Lovrena, mimo hry je i stredopoliar Fabinho, ktorý občas na stopérskom poste zaskakoval.

Liverpool 27. decembra (TASR) - Líder anglickej futbalovej Premier League FC Liverpool povolal z hosťovania v Stuttgarte Nathaniela Phillipsa. Tréner Jürgen Klopp takýmto spôsobom zareagoval na nedostatok stopérov v mužstve.

"The Reds" majú zranených obrancov Joela Matipa i Dejana Lovrena, mimo hry je i stredopoliar Fabinho, ktorý občas na stopérskom poste zaskakoval. Dvadsaťdvaročný Phillips odohral za nemeckého druholigistu v tejto sezóne jedenásť duelov. Debut v drese Liverpoolu by si mohol odkrútiť v zápase 3. kola FA Cupu, ktorým bude 5. januára prestížne derby o metropolitné grófstvo Merseyside proti Evertonu. Správu priniesla AFP.