Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Šport

Futbal: Liverpool údajne odmietol ponuku Bayernu za prestup Maneho

Futbalista Liverpoolu Sadio Mane (uprostred). Foto: TASR/AP

Podľa denníka The Times bola vo výške takmer 30 miliónov eur, čo sa však finalistovi Ligy majstrov máli. Tridsaťročného senegalského útočníka si Liverpool cení na minimálne 45 miliónov eur.

Mníchov 6. júna (TASR) - Anglický futbalový klub FC Liverpool údajne odmietol prvú ponuku Bayernu Mníchov za prestup senegalského útočníka Sadia Maneho. Podľa denníka The Times bola vo výške takmer 30 miliónov eur, čo sa však finalistovi Ligy majstrov máli.

Tridsaťročného senegalského útočníka si Liverpool cení na minimálne 45 miliónov eur. Mane je v tíme aktuálneho anglického vicemajstra od roku 2016 a kontrakt mu vyprší na budúci rok. V Bayerne by ho radi privítali, keďže enormný záujem odísť z klubu prejavil kanonier Robert Lewandowski a neistá je aj budúcnosť Serga Gnabryho.

Mane po zápase Senegalu v kvalifikácii na Africký pohár národov proti Beninu (3:1) na margo možnej zmeny dresu povedal: "Uvidíme, čo sa v najbližšom čase stane. Stále mám platnú zmluvu s Liverpoolom a môj súčasný klub veľmi rešpektujem."