Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 5. máj 2024Meniny má Lesia a Lesana
< sekcia Šport

Gasperini nemal cestovať na odvetu do Valencie, tvrdí Barcelová

Tréner Atalanty Gian Piero Gasperini počas finále Talianskeho pohára. Foto: TASR/AP

Valencia 3. júna (TASR) - Tréner Atalanty Bergamo Gian Piero Gasperini konal nezodpovedne, keď cestoval na odvetný osemfinálový zápas futbalovej Ligy majstrov do Valencie. Tvrdí to regionálna expertka na zdravotníctvo Ana Barcelová. Gasperini pred tromi dňami prezradil, že počas marcovej odvety zrejme trpel ochorením COVID-19. Aj zástupcovia Valencie v stanovisku odsúdili jeho nezodpovedné ...

Valencia 3. júna (TASR) - Tréner Atalanty Bergamo Gian Piero Gasperini konal nezodpovedne, keď cestoval na odvetný osemfinálový zápas futbalovej Ligy majstrov do Valencie. Tvrdí to regionálna expertka na zdravotníctvo Ana Barcelová. Gasperini pred tromi dňami prezradil, že počas marcovej odvety zrejme trpel ochorením COVID-19.

Aj zástupcovia Valencie v stanovisku odsúdili jeho nezodpovedné správanie. "Zo strany trénera Gasperiniho nebolo zodpovedné cestovať do Valencie, keď vykazoval symptómy vysoko nákazlivého ochorenia Covid-19. Ešteže sa odvetný osemfinálový zápas na základe rozhodnutia kompetentných orgánov hral pred prázdnymi tribúnami," citovala slová Barcelovej agentúra AP.